V VictoryKickoff Decapat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #1 ETS 2 otogar modu yaptım olmadı. DLC gerekiyormuş ama maalesef bende DLC yok. DLC olmadan bu işi yapma imkanı var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2024
ETS 2 otogar modu yaptım olmadı. DLC gerekiyormuş ama maalesef bende DLC yok. DLC olmadan bu işi yapma imkanı var mı?
Melih0192 Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 1.529 Çözümler 3 Yer Adana'da olan bir yer. Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #2 VictoryKickoff dedi: ETS 2 otogar modu yaptım olmadı. DLC gerekiyormuş ama maalesef bende DLC yok. DLC olmadan bu işi yapma imkanı var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır ETS 2 otogar modu DLC olmadan çalışmaz. Gerekli olan tüm DLC'leri satın almanız veya crack indirmeniz lazım (tavsiye etmem).
VictoryKickoff dedi: ETS 2 otogar modu yaptım olmadı. DLC gerekiyormuş ama maalesef bende DLC yok. DLC olmadan bu işi yapma imkanı var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır ETS 2 otogar modu DLC olmadan çalışmaz. Gerekli olan tüm DLC'leri satın almanız veya crack indirmeniz lazım (tavsiye etmem).
V VictoryKickoff Decapat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #3 Melih0192 dedi: Hayır ETS 2 otogar modu DLC olmadan çalışmaz. Gerekli olan tüm DLC'leri satın almanız veya crack indirmeniz lazım (tavsiye etmem). Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkürler. Aslında bende korsana karşıyım fakat bu fiyatlar el yakıyor maalesef. Peki dediğiniz şekilde yapabileceğim bir video var mı Son düzenleme: 25 Şubat 2024
Melih0192 dedi: Hayır ETS 2 otogar modu DLC olmadan çalışmaz. Gerekli olan tüm DLC'leri satın almanız veya crack indirmeniz lazım (tavsiye etmem). Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkürler. Aslında bende korsana karşıyım fakat bu fiyatlar el yakıyor maalesef. Peki dediğiniz şekilde yapabileceğim bir video var mı
Melih0192 Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 1.529 Çözümler 3 Yer Adana'da olan bir yer. Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #4 VictoryKickoff dedi: Cevap için teşekkürler. Aslında bende korsana karşıyım fakat bu fiyatlar el yakıyor maalesef. Peki dediğiniz şekilde yapabileceğim bir video var mı? Genişletmek için tıkla... YouTube'da bir sürü ETS 2 DLC'leri hakkında video var oradan bakıp indirebilirsiniz.
VictoryKickoff dedi: Cevap için teşekkürler. Aslında bende korsana karşıyım fakat bu fiyatlar el yakıyor maalesef. Peki dediğiniz şekilde yapabileceğim bir video var mı? Genişletmek için tıkla... YouTube'da bir sürü ETS 2 DLC'leri hakkında video var oradan bakıp indirebilirsiniz.
V VictoryKickoff Decapat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #5 Melih0192 dedi: YouTube'da bir sürü ETS 2 DLC'leri hakkında video var oradan bakıp indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, iyi forumlar
Melih0192 dedi: YouTube'da bir sürü ETS 2 DLC'leri hakkında video var oradan bakıp indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, iyi forumlar