ETS 2 oynarken ekran titriyor

Ploxy

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyuna girdikten biraz sonra bu titreme olayı oluyor. Fakat garip bir şekilde ekran kaydı alırken hiçbir sorun yok. Oyuncuların yoğun olduğu bölgelerde sürerim genelde. FPS düşüklüğü ile alakası olabilir mi? 7500F - 4060 Ti var. Çözümlerinizi bekliyorum.

Monitörde G-sync var ve açık. Dikey eşitleme açık. Titreme dediğim dalgalanma gibi. Monitör DP kablosu ile bağlı. Dönüştürücü yok. Ek olarak bugün bilgisayarı açarken anakartta sarı ve kırmızı ışıkların yandığını gördüm ama alakası var mıdır bilmiyorum. Driverlar ile alakalı bir şey olabilir mi? @Lee Yubin

Son düzenleme:
Monitörde G-sync var ve açık. Dikey eşitleme açık. Titreme dediğim dalgalanma gibi. Monitör DP kablosu ile bağlı. Dönüştürücü yok. Ek olarak bugün bilgisayarı açarken anakartta sarı ve kırmızı ışıkların yandığını gördüm ama alakası var mıdır bilmiyorum. Driverlar ile alakalı bir şey olabilir mi? @Lee Yubin
Bu durum sadece ETS 2'de mi oluyor?
Başka oyunlarda durum nasıl?
Stres testi yapınca da bir sıkıntı oluyor mu?
Başka bir monitöre takıp dener misiniz? Mesela evdeki TV'ye takıp.
Monitör modeliniz nedir?
Ve evet, driverlar güncel değilse bir güncelleyin veya güncelse de bir düşük sürüm deneyin.

Bu durum sadece ETS 2'de mi oluyor?
Başka oyunlarda durum nasıl?
Stres testi yapınca da bir sıkıntı oluyor mu?
Başka bir monitöre takıp dener misiniz? Mesela evdeki TV'ye takıp.
Monitör modeliniz nedir?
Ve evet, driverlar güncel değilse bir güncelleyin veya güncelse de bir düşük sürüm deneyin.
Başka oyunlarda böyle bir şeye rastlamadım. Monitor modeli 24G4X. Stres testi yapmadım, yapmalı mıyım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı