Berk40 Hectopat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 50 27 Kasım 2023 #1 Uyumlu değilse başka Türk haritaları var mı?
Praudh Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 796 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #2 Tam emin olmamakla birlikte uyacağını düşünmüyorum. Deneyip öğrenebilirsin ama tahminice uyumlu değildir.
Tam emin olmamakla birlikte uyacağını düşünmüyorum. Deneyip öğrenebilirsin ama tahminice uyumlu değildir.
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.965 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 28 Kasım 2023 #3 Değil. Roextended ile denenebilir. Uyumluluk modları da gerekiyor tabii.
Berk40 Hectopat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 50 28 Kasım 2023 #4 Praudh dedi: Tam emin olmamakla birlikte uyacağını düşünmüyorum. Deneyip öğrenebilirsin ama tahminice uyumlu değildir. Genişletmek için tıkla... Denedim sorunlar oluştu. ardacanci dedi: Değil. Roextended ile denenebilir. Uyumluluk modları da gerekiyor tabii. Genişletmek için tıkla... Peki uyumluluk modları nedir?
Praudh dedi: Tam emin olmamakla birlikte uyacağını düşünmüyorum. Deneyip öğrenebilirsin ama tahminice uyumlu değildir. Genişletmek için tıkla... Denedim sorunlar oluştu. ardacanci dedi: Değil. Roextended ile denenebilir. Uyumluluk modları da gerekiyor tabii. Genişletmek için tıkla... Peki uyumluluk modları nedir?
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.965 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 28 Kasım 2023 #5 Berk40 dedi: Peki uyumluluk modları nedir? Genişletmek için tıkla... Sitesinde belirtili olmasi lazim.
Berk40 dedi: Peki uyumluluk modları nedir? Genişletmek için tıkla... Sitesinde belirtili olmasi lazim.