berkanSs Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 463 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #1 ETS 2 indirdim. Oyuna girince atıyor dosya bütünlüğünü doğruladım. Config dosyasını sildim yeni profil açtım ama yine de atıyor. Ne yapmam gerek?
ETS 2 indirdim. Oyuna girince atıyor dosya bütünlüğünü doğruladım. Config dosyasını sildim yeni profil açtım ama yine de atıyor. Ne yapmam gerek?
merkestayn Centipat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 1.059 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 22 Ocak 2025 #2 Mod kullanıyor musunuz? Artı 0 Eksi
KS KS berkanSs Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 463 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #3 merkestayn dedi: Mod kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam atölyeden kullanıyordum kaldırdım onları ama yine de atıyor merkestayn dedi: Mod kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Dosya bütünlüğünü doğruluyorum tekrardan Artı 0 Eksi
merkestayn dedi: Mod kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam atölyeden kullanıyordum kaldırdım onları ama yine de atıyor merkestayn dedi: Mod kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Dosya bütünlüğünü doğruluyorum tekrardan
sinantouchdown Femtopat Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Sistem Özellikleri 01010011 01001001 01001110 01000001 01001110 Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #4 Oyunu atarken anı kayıt alıp paylaşabilirseniz daha rahat yardımcı olabilirz. Artı 0 Eksi
KS KS berkanSs Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 463 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #5 sinantouchdown dedi: Oyunu atarken anı kayıt alıp paylaşabilirseniz daha rahat yardımcı olabilirz. Genişletmek için tıkla... Hocam bazen hata veriyor bazen vermiyor. sinantouchdown dedi: Oyunu atarken anı kayıt alıp paylaşabilirseniz daha rahat yardımcı olabilirz. Genişletmek için tıkla... 1 saniyelik video var atayım isterseniz. Hocam sanırım bilgisayarda sıkıntı var çünkü hiçbir oyun açılmıyor (Valorant, Minecraft) Son düzenleme: 22 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
sinantouchdown dedi: Oyunu atarken anı kayıt alıp paylaşabilirseniz daha rahat yardımcı olabilirz. Genişletmek için tıkla... Hocam bazen hata veriyor bazen vermiyor. sinantouchdown dedi: Oyunu atarken anı kayıt alıp paylaşabilirseniz daha rahat yardımcı olabilirz. Genişletmek için tıkla... 1 saniyelik video var atayım isterseniz. Hocam sanırım bilgisayarda sıkıntı var çünkü hiçbir oyun açılmıyor (Valorant, Minecraft)