M.Yigit
Yoctopat
Daha fazla
Ark'lar ben Arduino Leonardo'dan bir button box yaptım sonra aklıma bir fikir geldi. Vitesin yanına bir tuş koydum ve onu vites mandalı gibi kullanmak istedim ancak o tuşu atayacağım yer kontroller kısmında olduğu için galiba. Sadece joystick yani hıd USB tanınıyor temassızlık yok eminim çünkü normal tuş atamalarında dorse dingil kaldırma indirme gibi tuşlara atayabiliyorum. Nasıl çalıştırdığımı soracak olursanız eğer wheelconfig ile Firmware atıp tuşları çalıştırdım ETS de ise klavye gibi gösterdim. O işi de JoyToKey ile yaptım. Bastığım tuşa klavyeden kullanmadığım bir tuş atadım ve ETS 2 tuşa basılınca sanki klavyeden sinyal geliyormuş gibi algılıyor. Yani demek istediğim joystick sadece kontroller kısmında tanınıyor klavye oraya tuşa atayamıyor. Ben de eğer 3.aygıt yani Arduino Leonardo'yu eklersek hem klavyeden tuşu ortak kullanmamamıza gerek kalır hem de zaten Arduino Leonardo kendini joystick gibi gösterdiği için kontroller de iki aygıt kullanabiliriz. Yani benim istediğim senaryo şu klayve + G29 + Arduino Leonardo (İnşallah anlatabilmişimdir) 
Son düzenleyen: Moderatör: