ETS 2 para nasıl kazanılır?

AhmetBerkayy

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
ETS 2'ye yeni başladım. Oyundaki A'dan Z'ye bütün DLC'lere sahibim. Şu an 4 seviyeyim DAF XF 105 tırım var önerileriniz nelerdir? Nasıl hızlı para kazanabilirim. Ağır yükler para kazandırıyor diye okudum evet kilometre başı verilen fiyat 32, 33'ü buluyor fakat 120Km'lik bir ağır yük teslimatı oyun içinde 6 saati buldu. 6 saate göre az kazanmış oldum. Bir sonraki alacağım tırı ne önerirsiniz kolay yıkılmasını istemiyorum DAF ve man iyiyimiş diye duydum tavsiyeleriniz nelerdir? En fazla para kazandıran dorse nedir? 6 vitesi önerir misiniz?

Hocam eğer kendin kasmak istersen yük piyasasından en fazla fiyatlıyı seç, Steam'de XP ve para hileli dorselerin modları var onu yukleyebilirsin ya da biraz para kastıkdan sonra oyun dosyalarından parayı değiştirebilirsin.

Hocam eğer kendin kasmak istersen yük piyasasından en fazla fiyatlıyı seç, Steam'de XP ve para hileli dorselerin modları var onu yukleyebilirsin ya da biraz para kastıkdan sonra oyun dosyalarından parayı değiştirebilirsin.

Hile ile zevk almıyorum. En fazla fiyatlı olanlar genelde kilometre başı fiyatı az oluyor. dorse öneriniz nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı