Mustafa_06 Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 574 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #1 Benim bildiğim para ve seviye hilesi belgelerimden ETS 2'ye girip oradan da Profiles'den yapıyorduk ama ben denediğimde şöyle bir şeyle karşılaştım acaba başka bir yöntemle mi yapılıyor artık? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2022
Benim bildiğim para ve seviye hilesi belgelerimden ETS 2'ye girip oradan da Profiles'den yapıyorduk ama ben denediğimde şöyle bir şeyle karşılaştım acaba başka bir yöntemle mi yapılıyor artık?
GGRAVE Kilopat Katılım 4 Nisan 2019 Mesajlar 857 Çözümler 2 5 Temmuz 2022 #2 Cheat engine ile kolayca yapılıyordu sanırım.
Mustafa_06 Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 574 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #3 GGRAVE dedi: Cheat Engine ile kolayca yapılıyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... Açıkçası Cheat Engine kullanma taraftarı değilim
GGRAVE dedi: Cheat Engine ile kolayca yapılıyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... Açıkçası Cheat Engine kullanma taraftarı değilim
Pointaq Decapat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 76 Çözümler 1 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #4 Youtube'da aratarak kolayca öğrenebilirsiniz.
fred081907 Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mustafa_06 Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 574 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #6 Pointaq dedi: YouTube'da aratarak kolayca öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... YouTube'da da aynı benim dediğim şekilde çıkıyor ama ben yapamadım o şekilde fred081907 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Burada da Cheat Engine kullanıyor
Pointaq dedi: YouTube'da aratarak kolayca öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... YouTube'da da aynı benim dediğim şekilde çıkıyor ama ben yapamadım o şekilde fred081907 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Burada da Cheat Engine kullanıyor
fred081907 Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #7 Mustafa_06 dedi: Açıkçası Cheat Engine kullanma taraftarı değilim. Genişletmek için tıkla... Kanka Cheat Engine dışı yapılmıyor artık ama sen bilirsin.
Mustafa_06 dedi: Açıkçası Cheat Engine kullanma taraftarı değilim. Genişletmek için tıkla... Kanka Cheat Engine dışı yapılmıyor artık ama sen bilirsin.
Mustafa_06 Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 574 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #8 fred081907 dedi: Kanka Cheat Engine dışı yapılmıyor artık ama sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Eskiden belgelerim/Profiles/Save dosyasından yapılıyordu o yok mu artık
fred081907 dedi: Kanka Cheat Engine dışı yapılmıyor artık ama sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Eskiden belgelerim/Profiles/Save dosyasından yapılıyordu o yok mu artık
L Laxien Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 76 5 Temmuz 2022 #9 Hocam ETS 2'nin atölyesinde bunun için eklentiler var onları deneyebilirsiniz, ben öyle yapmıştım.
H Hacışakirbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 1.635 Çözümler 9 5 Temmuz 2022 #10 Hocam paylaştığınız dosyayı normal olarak görmek için "sll decrypt" lazım. Benim tavsiyem çalışan bir profile jumper modu kullanmanız olacaktır.
Hocam paylaştığınız dosyayı normal olarak görmek için "sll decrypt" lazım. Benim tavsiyem çalışan bir profile jumper modu kullanmanız olacaktır.