Çözüldü ETS 2 profil ekranında donma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 8.1

mertcan7434.

Hectopat
Merhaba sayın Technopat sakinleri, Steam'den ETS 2 aldım ama 1.37'ye güncelleştirmeden sonra profil seçme ekranında hiçbir şeye tıklanmıyor. Biraz dikkat ettim, tam ortada bir onay kutusu var ama çok zor gözüküyor. İçinde güncel haberlerden haberdar olmak istiyor musunuz yazıyor ama izin ver tuşu gelmiyor. Ne yapmam gerekiyor? Hiçbir şey denemedim.

Çözüm
Yükledikten sonra sildim sorun düzelir diye yedekten geri yükledim hızlı hızlı girdim mod aktif ettim çıktım aynısı yine oldu sildim tekrar yükledim hızlı hızlı oyuna girdim biraz Honda ile oynadım kapattım bir daha girdiğimde aynı şey oldu.
@GhosT1 oku.
Arkadaşlar internet bağlayıp girince o yazı ve buton geldi tıkladım düzeldi yine de çok teşekkürler.
Yükledikten sonra sildim sorun düzelir diye yedekten geri yükledim hızlı hızlı girdim mod aktif ettim çıktım aynısı yine oldu sildim tekrar yükledim hızlı hızlı oyuna girdim biraz Honda ile oynadım kapattım bir daha girdiğimde aynı şey oldu.
@GhosT1 oku.
Arkadaşlar internet bağlayıp girince o yazı ve buton geldi tıkladım düzeldi yine de çok teşekkürler.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı