Üzgün Makaron
Hectopat
Steam Cloud'da kayıtlı olabilir.Merhaba arkadaşlar, fotoğrafta da gördüğünüz gibi profiles boş Save dosyam yok ama oyunda aşırı derecede ilerledim.
steam Profiles'da bir profil varHiç oyuna girip profil oluşturdun mu?
Steam Cloud açık mı?
Öncelikle merhaba sorunun sebebi steam cloud düzeltmek için farklı save bulup profiles dosyasına atmanız gerekirMerhaba arkadaşlar, fotoğrafta da gördüğünüz gibi profiles boş Save dosyam yok ama oyunda aşırı derecede ilerledim.
Evet oyunda profil oluşturdum ve steam profiles'ta bir tane klasör varHiç oyuna girip profil oluşturdun mu?
Steam Cloud açık mı?
Nasıl yapıcam onu başkasının save dosyasını kullanmak istemiyorumÖncelikle merhaba sorunun sebebi steam cloud düzeltmek için farklı save bulup profiles dosyasına atmanız gerekir
Evet oyunda profil oluşturdum ve Steam Profiles'ta bir tane klasör var.
Nasıl yapacağım onu başkasının Save dosyasını kullanmak istemiyorum.
Scandinavia ve rocket leauge var fakat steam profiles taki save dosyası değilmi steam cloud'u kapasam olmazmı?Hangi DLC'ler mevcut sizde ben size Save verebilirim belki başka türlü yapamazsınız.
Steam profiles üzerinden olmaz çünkü Save dosyası yoktur.
Scandinavia ve rocket leauge var fakat Steam profiles taki Save dosyası değil mi Steam Cloud'u kapasam olmaz mı?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.