Üzgün Makaron Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 563 Çözümler 3 18 Ekim 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, fotoğrafta da gördüğünüz gibi profiles boş Save dosyam yok ama oyunda aşırı derecede ilerledim. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (28).png 271,3 KB · Görüntüleme: 674
Merhaba arkadaşlar, fotoğrafta da gördüğünüz gibi profiles boş Save dosyam yok ama oyunda aşırı derecede ilerledim.
K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.954 Makaleler 1 Çözümler 7 18 Ekim 2020 #2 Üzgün Makaron dedi: Merhaba arkadaşlar, fotoğrafta da gördüğünüz gibi profiles boş Save dosyam yok ama oyunda aşırı derecede ilerledim. Genişletmek için tıkla... Steam Cloud'da kayıtlı olabilir. Artı 0 Eksi
Üzgün Makaron dedi: Merhaba arkadaşlar, fotoğrafta da gördüğünüz gibi profiles boş Save dosyam yok ama oyunda aşırı derecede ilerledim. Genişletmek için tıkla... Steam Cloud'da kayıtlı olabilir.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 18 Ekim 2020 #3 Hiç oyuna girip profil oluşturdun mu? Steam Cloud açık mı? Artı 0 Eksi
KS KS Üzgün Makaron Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 563 Çözümler 3 18 Ekim 2020 #4 Samotne Ciasteczka dedi: Hiç oyuna girip profil oluşturdun mu? Steam Cloud açık mı? Genişletmek için tıkla... steam Profiles'da bir profil var Artı 0 Eksi
Samotne Ciasteczka dedi: Hiç oyuna girip profil oluşturdun mu? Steam Cloud açık mı? Genişletmek için tıkla... steam Profiles'da bir profil var
hobidi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.153 Çözümler 2 18 Ekim 2020 #5 Üzgün Makaron dedi: Merhaba arkadaşlar, fotoğrafta da gördüğünüz gibi profiles boş Save dosyam yok ama oyunda aşırı derecede ilerledim. Genişletmek için tıkla... Öncelikle merhaba sorunun sebebi steam cloud düzeltmek için farklı save bulup profiles dosyasına atmanız gerekir Artı 0 Eksi
Üzgün Makaron dedi: Merhaba arkadaşlar, fotoğrafta da gördüğünüz gibi profiles boş Save dosyam yok ama oyunda aşırı derecede ilerledim. Genişletmek için tıkla... Öncelikle merhaba sorunun sebebi steam cloud düzeltmek için farklı save bulup profiles dosyasına atmanız gerekir
KS KS Üzgün Makaron Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 563 Çözümler 3 18 Ekim 2020 #6 Samotne Ciasteczka dedi: Hiç oyuna girip profil oluşturdun mu? Steam Cloud açık mı? Genişletmek için tıkla... Evet oyunda profil oluşturdum ve steam profiles'ta bir tane klasör var hobidi dedi: Öncelikle merhaba sorunun sebebi steam cloud düzeltmek için farklı save bulup profiles dosyasına atmanız gerekir Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıcam onu başkasının save dosyasını kullanmak istemiyorum Artı 0 Eksi
Samotne Ciasteczka dedi: Hiç oyuna girip profil oluşturdun mu? Steam Cloud açık mı? Genişletmek için tıkla... Evet oyunda profil oluşturdum ve steam profiles'ta bir tane klasör var hobidi dedi: Öncelikle merhaba sorunun sebebi steam cloud düzeltmek için farklı save bulup profiles dosyasına atmanız gerekir Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıcam onu başkasının save dosyasını kullanmak istemiyorum
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 18 Ekim 2020 #7 @Üzgün Makaron Eee tamam işte? Save dosyan orada? Artı 0 Eksi
hobidi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.153 Çözümler 2 18 Ekim 2020 #8 Üzgün Makaron dedi: Evet oyunda profil oluşturdum ve Steam Profiles'ta bir tane klasör var. Nasıl yapacağım onu başkasının Save dosyasını kullanmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi DLC'ler mevcut sizde ben size Save verebilirim belki başka türlü yapamazsınız. Samotne Ciasteczka dedi: @Üzgün Makaron eee tamam işte? Save dosyan orada? Genişletmek için tıkla... Steam profiles üzerinden olmaz çünkü Save dosyası yoktur. Artı 0 Eksi
Üzgün Makaron dedi: Evet oyunda profil oluşturdum ve Steam Profiles'ta bir tane klasör var. Nasıl yapacağım onu başkasının Save dosyasını kullanmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi DLC'ler mevcut sizde ben size Save verebilirim belki başka türlü yapamazsınız. Samotne Ciasteczka dedi: @Üzgün Makaron eee tamam işte? Save dosyan orada? Genişletmek için tıkla... Steam profiles üzerinden olmaz çünkü Save dosyası yoktur.
KS KS Üzgün Makaron Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 563 Çözümler 3 18 Ekim 2020 #9 hobidi dedi: Hangi DLC'ler mevcut sizde ben size Save verebilirim belki başka türlü yapamazsınız. Steam profiles üzerinden olmaz çünkü Save dosyası yoktur. Genişletmek için tıkla... Scandinavia ve rocket leauge var fakat steam profiles taki save dosyası değilmi steam cloud'u kapasam olmazmı? Artı 0 Eksi
hobidi dedi: Hangi DLC'ler mevcut sizde ben size Save verebilirim belki başka türlü yapamazsınız. Steam profiles üzerinden olmaz çünkü Save dosyası yoktur. Genişletmek için tıkla... Scandinavia ve rocket leauge var fakat steam profiles taki save dosyası değilmi steam cloud'u kapasam olmazmı?
hobidi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.153 Çözümler 2 18 Ekim 2020 #10 Üzgün Makaron dedi: Scandinavia ve rocket leauge var fakat Steam profiles taki Save dosyası değil mi Steam Cloud'u kapasam olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef olmaz aynı sorunu bende yaşadım. Artı 0 Eksi
Üzgün Makaron dedi: Scandinavia ve rocket leauge var fakat Steam profiles taki Save dosyası değil mi Steam Cloud'u kapasam olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef olmaz aynı sorunu bende yaşadım.