Duman_TR Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 329 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #1 Güncelleme yapmam gerek ama adını unuttum.
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 12 Ağustos 2023 #2 Şifremi unuttum diyerek mail adreslerine gelen maillerden bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 12 Ağustos 2023 #3 E-posta uzerinden girmeyi deneyin.
Duman_TR Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 329 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #4 262364 dedi: Şifremi unuttum diyerek mail adreslerine gelen maillerden bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet adımı buldum mailde gönderdim adımı söyledi ama bu sefer giriş yapmıyor hepsi doğru. Hagu dedi: E-posta uzerinden girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Evet adımı buldum mailde gönderdim adımı söyledi ama bu sefer giriş yapmıyor hepsi doğru.
262364 dedi: Şifremi unuttum diyerek mail adreslerine gelen maillerden bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet adımı buldum mailde gönderdim adımı söyledi ama bu sefer giriş yapmıyor hepsi doğru. Hagu dedi: E-posta uzerinden girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Evet adımı buldum mailde gönderdim adımı söyledi ama bu sefer giriş yapmıyor hepsi doğru.
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 12 Ağustos 2023 #5 Duman_TR dedi: Evet adımı buldum mailde gönderdim adımı söyledi ama bu sefer giriş yapmıyor hepsi doğru. Evet adımı buldum mailde gönderdim adımı söyledi ama bu sefer giriş yapmıyor hepsi doğru. Genişletmek için tıkla... Adinizi ve sifrenizi yazarken kopyala yapistir yapmayin. Kendiniz yazin, olmazsa sifre degistirin yine kendiniz yazin. Dogru yazdığınızdan emin olun sonuna veya basina falan bosluk birakmayin.
Duman_TR dedi: Evet adımı buldum mailde gönderdim adımı söyledi ama bu sefer giriş yapmıyor hepsi doğru. Evet adımı buldum mailde gönderdim adımı söyledi ama bu sefer giriş yapmıyor hepsi doğru. Genişletmek için tıkla... Adinizi ve sifrenizi yazarken kopyala yapistir yapmayin. Kendiniz yazin, olmazsa sifre degistirin yine kendiniz yazin. Dogru yazdığınızdan emin olun sonuna veya basina falan bosluk birakmayin.