EnesVRR Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 856 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #1 En son ProMods oynadığımda mouse ile zevkliydi Iberia DLC'si gelince devam etmedim, şimdi Iberia DLC'yi alıp mouse ile gene sarar mı? Oynanır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2023
En son ProMods oynadığımda mouse ile zevkliydi Iberia DLC'si gelince devam etmedim, şimdi Iberia DLC'yi alıp mouse ile gene sarar mı? Oynanır mı?
Edw4rd7Supreme Kilopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 235 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6800XT/Ryzen 5 5600/16RAM Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #2 ProMods'ta mouse ile sarıyorsa Iberia da neden sarmasın?
EnesVRR Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 856 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #3 Edw4rd7Supreme dedi: ProMods'ta mouse ile sarıyorsa Iberia da neden sarmasın? Genişletmek için tıkla... Iberia'yı pormods için alacağım.
Edw4rd7Supreme dedi: ProMods'ta mouse ile sarıyorsa Iberia da neden sarmasın? Genişletmek için tıkla... Iberia'yı pormods için alacağım.
Edw4rd7Supreme Kilopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 235 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6800XT/Ryzen 5 5600/16RAM Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #4 EnesVRR dedi: Iberia'yı pormods için alacağım. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam altı üstü harita gelecek oyun değiştirmiyorsunuz ki önceden nasılsa şimdi de aynısı olur. Direksiyon almadan önce bende çok uzun süre mouse ile oynadım. En yakın o zaten.
EnesVRR dedi: Iberia'yı pormods için alacağım. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam altı üstü harita gelecek oyun değiştirmiyorsunuz ki önceden nasılsa şimdi de aynısı olur. Direksiyon almadan önce bende çok uzun süre mouse ile oynadım. En yakın o zaten.