I imelihanadolu Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 136 26 Mayıs 2020 #1 ETS 2 DLC'leri indirime girince hemen aldım. Arkadaşlar yalnız böyle bir sorun var diyor. Acaba Steam'den yanlış bir sürüm mü seçtim ne yapmam lazım? ProMods 2.46 indirdiğime ayıkla dediğime eminim. Dosya Ekleri 414.png 107 KB · Görüntüleme: 138 4444.png 69,8 KB · Görüntüleme: 106 ada.png 9,5 KB · Görüntüleme: 90 Adsız1111.png 8,6 KB · Görüntüleme: 189
ETS 2 DLC'leri indirime girince hemen aldım. Arkadaşlar yalnız böyle bir sorun var diyor. Acaba Steam'den yanlış bir sürüm mü seçtim ne yapmam lazım? ProMods 2.46 indirdiğime ayıkla dediğime eminim.
Çözüm marcel'o 26 Mayıs 2020 Promods'un çalışması için ETS 2'nin tüm harita DLC'lerine sahip olmalısınız. Sizde Road to the Black Sea DLC'si eksik.
Promods'un çalışması için ETS 2'nin tüm harita DLC'lerine sahip olmalısınız. Sizde Road to the Black Sea DLC'si eksik.
Can Yaman'ın Oyun Kanalı Centipat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 537 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2020 #11 YKSRSK - rescaled yks turkey map www.roextended.ro Artı 0 Eksi
KS KS I imelihanadolu Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 136 26 Mayıs 2020 #12 Can Yaman'ın Oyun Kanalı dedi: YKSRSK - rescaled yks turkey map www.roextended.ro Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımlarınız için Can Yaman'ın Oyun Kanalı dedi: YKSRSK - rescaled yks turkey map www.roextended.ro Genişletmek için tıkla... Kardeşim yama uyumsuz çıktı oyundan attı nasıl çözebilirim. Son düzenleme: 26 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi
Can Yaman'ın Oyun Kanalı dedi: YKSRSK - rescaled yks turkey map www.roextended.ro Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımlarınız için Can Yaman'ın Oyun Kanalı dedi: YKSRSK - rescaled yks turkey map www.roextended.ro Genişletmek için tıkla... Kardeşim yama uyumsuz çıktı oyundan attı nasıl çözebilirim.