U Uğur Cannn Femtopat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 4 6 Ağustos 2023 #1 ETS 2 ProMods'da kirkenes gibi dolu yollar olarak nereler var? Duisburg calais yolu tam olarak nerede? Yardımcı olabilir misiniz teşekkürler.
ETS 2 ProMods'da kirkenes gibi dolu yollar olarak nereler var? Duisburg calais yolu tam olarak nerede? Yardımcı olabilir misiniz teşekkürler.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #2 Uğur Cannn dedi: ETS 2 ProMods'da kirkenes gibi dolu yollar olarak nereler var? Duisburg calais yolu tam olarak nerede? Yardımcı olabilir misiniz teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Calais Fransa'nın direkt liman tarafı İngiltere Dover'e doğru bakan yeri. Belçika aşağısında hemen. Duisburg ise Almanya Dortmund'un altı.
Uğur Cannn dedi: ETS 2 ProMods'da kirkenes gibi dolu yollar olarak nereler var? Duisburg calais yolu tam olarak nerede? Yardımcı olabilir misiniz teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Calais Fransa'nın direkt liman tarafı İngiltere Dover'e doğru bakan yeri. Belçika aşağısında hemen. Duisburg ise Almanya Dortmund'un altı.
basankral Zeptopat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #3 Uğur Cannn dedi: ETS 2 ProMods'da kirkenes gibi dolu yollar olarak nereler var? Duisburg calais yolu tam olarak nerede? Yardımcı olabilir misiniz teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam ben kırkenes maden yolu nasıl oynanıyor bilmiyorum paket filanmı satın alıyoruz yoksa başka bir şekildemi.
Uğur Cannn dedi: ETS 2 ProMods'da kirkenes gibi dolu yollar olarak nereler var? Duisburg calais yolu tam olarak nerede? Yardımcı olabilir misiniz teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam ben kırkenes maden yolu nasıl oynanıyor bilmiyorum paket filanmı satın alıyoruz yoksa başka bir şekildemi.
toxdow Centipat Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #4 Kirkenes için ProMods'u indirmeniz gerekmektedir. ProMods indirmek için ise Euro Truck Simulator 2'nin bütün harita DLC'lerine sahip olmalısınız.
Kirkenes için ProMods'u indirmeniz gerekmektedir. ProMods indirmek için ise Euro Truck Simulator 2'nin bütün harita DLC'lerine sahip olmalısınız.