Emreex0 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 799 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar realdash uygulamasını indirdim port ve IP adresi giriyorum telefonda bağlanılıyor diyor ama bağlanamıyor nasıl çözebilirim?
Arkadaşlar realdash uygulamasını indirdim port ve IP adresi giriyorum telefonda bağlanılıyor diyor ama bağlanamıyor nasıl çözebilirim?
Çözüm Emreex0 21 Mart 2021 sametiizmm dedi: Sorunu çözdünüz mü? Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben güvenlik iznini vererek sorunu çözmüştüm.
sametiizmm dedi: Sorunu çözdünüz mü? Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben güvenlik iznini vererek sorunu çözmüştüm.
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 30 Aralık 2020 #2 Bilgisayara gerekli kurulumu yaptınız mı? Artı 0 Eksi
KS KS Emreex0 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 799 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #3 LastPlayer dedi: Bilgisayara gerekli kurulumu yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet, tüm kurulumları yaptım. Adaptör port ve IP adresi de doğru. Artı 0 Eksi
LastPlayer dedi: Bilgisayara gerekli kurulumu yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet, tüm kurulumları yaptım. Adaptör port ve IP adresi de doğru.
sametiizmm Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #4 Emreex0 dedi: Evet, tüm kurulumları yaptım. Adaptör port ve IP adresi de doğru. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdünüz mü? Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Artı 0 Eksi
Emreex0 dedi: Evet, tüm kurulumları yaptım. Adaptör port ve IP adresi de doğru. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdünüz mü? Aynı sorunu ben de yaşıyorum.
KS KS Emreex0 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 799 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #5 sametiizmm dedi: Sorunu çözdünüz mü? Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben güvenlik iznini vererek sorunu çözmüştüm. Artı 0 Eksi Çözüm
sametiizmm dedi: Sorunu çözdünüz mü? Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben güvenlik iznini vererek sorunu çözmüştüm.
efebayat Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #6 Emreex0 dedi: Hocam ben güvenlik iznini vererek sorunu çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Nasıl oluyor güvenlik izni? Artı 0 Eksi
Emreex0 dedi: Hocam ben güvenlik iznini vererek sorunu çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Nasıl oluyor güvenlik izni?
KS KS Emreex0 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 799 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #7 efebayat dedi: Nasıl oluyor güvenlik izni? Genişletmek için tıkla... Hocam galiba IP adresi için güvenlik duvarından izin istiyor ona bilgisayardan izin vererek çözdüm. Artı 0 Eksi
efebayat dedi: Nasıl oluyor güvenlik izni? Genişletmek için tıkla... Hocam galiba IP adresi için güvenlik duvarından izin istiyor ona bilgisayardan izin vererek çözdüm.
efebayat Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #8 Emreex0 dedi: Hocam galiba IP adresi için güvenlik duvarından izin istiyor ona bilgisayardan izin vererek çözdüm. Genişletmek için tıkla... Hatırladım ben güvenlik duvarında izin vermiştim izin vermeme rağmen bağlanmıyor. Son düzenleme: 1 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
Emreex0 dedi: Hocam galiba IP adresi için güvenlik duvarından izin istiyor ona bilgisayardan izin vererek çözdüm. Genişletmek için tıkla... Hatırladım ben güvenlik duvarında izin vermiştim izin vermeme rağmen bağlanmıyor.
KS KS Emreex0 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 799 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #9 efebayat dedi: Hatırladım ben güvenlik duvarında izin vermiştim izin vermeme rağmen bağlanmıyor. Genişletmek için tıkla... Telefondan aldığı izinleri kabul ettiniz mi? Artı 0 Eksi
efebayat dedi: Hatırladım ben güvenlik duvarında izin vermiştim izin vermeme rağmen bağlanmıyor. Genişletmek için tıkla... Telefondan aldığı izinleri kabul ettiniz mi?
efebayat Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #10 Emreex0 dedi: Telefondan aldığı izinleri kabul ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet gereken tüm izinleri kabul ettim Artı 0 Eksi
Emreex0 dedi: Telefondan aldığı izinleri kabul ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet gereken tüm izinleri kabul ettim