Emreex0 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 799 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar realdash uygulamasını indirdim port ve IP adresi giriyorum telefonda bağlanılıyor diyor ama bağlanamıyor nasıl çözebilirim?
Arkadaşlar realdash uygulamasını indirdim port ve IP adresi giriyorum telefonda bağlanılıyor diyor ama bağlanamıyor nasıl çözebilirim?
Çözüm Emreex0 21 Mart 2021 sametiizmm dedi: Sorunu çözdünüz mü? Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben güvenlik iznini vererek sorunu çözmüştüm.
sametiizmm dedi: Sorunu çözdünüz mü? Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben güvenlik iznini vererek sorunu çözmüştüm.
KS KS Emreex0 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 799 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #11 Gerekli tüm programı kurdunuz mu? Bilgisayardan programını kurup ETS dosyalarının içine atmanız gerekiyor. efebayat dedi: Evet gereken tüm izinleri kabul ettim Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Gerekli tüm programı kurdunuz mu? Bilgisayardan programını kurup ETS dosyalarının içine atmanız gerekiyor. efebayat dedi: Evet gereken tüm izinleri kabul ettim Genişletmek için tıkla...
efebayat Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #12 Emreex0 dedi: Gerekli tüm programı kurdunuz mu? Bilgisayardan programını kurup ETS dosyalarının içine atmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Evet her şeyi yaptım Artı 0 Eksi
Emreex0 dedi: Gerekli tüm programı kurdunuz mu? Bilgisayardan programını kurup ETS dosyalarının içine atmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Evet her şeyi yaptım
KS KS Emreex0 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 799 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #13 efebayat dedi: Evet her şeyi yaptım. Genişletmek için tıkla... Ben bu şekilde sorunumu çözmüştüm maalesef bilmiyorum. Artı 0 Eksi
efebayat dedi: Evet her şeyi yaptım. Genişletmek için tıkla... Ben bu şekilde sorunumu çözmüştüm maalesef bilmiyorum.