Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 7 24 Eylül 2021 #1 ETS 2 Resmi multiplayer'a nasıl girilir? Biraz bakındım ancak bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Eylül 2021
Çözüm ReloadingData 24 Eylül 2021 Eternal777 dedi: Teşekkürler hocam, oyunun içine girip o menüden mi yoksa profil seçtiğimiz kısımdan mı? Oyunum orijinal. Genişletmek için tıkla... Profil seçtikten sonra ana menüde oraya girince server kuran kişilerin listesi geliyor oradan birine katılırsın.
Eternal777 dedi: Teşekkürler hocam, oyunun içine girip o menüden mi yoksa profil seçtiğimiz kısımdan mı? Oyunum orijinal. Genişletmek için tıkla... Profil seçtikten sonra ana menüde oraya girince server kuran kişilerin listesi geliyor oradan birine katılırsın.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.850 Çözümler 244 24 Eylül 2021 #2 Eternal777 dedi: ETS 2 Resmi multiplayer'a nasıl girilir? Biraz bakındım ancak bulamadım. Genişletmek için tıkla... Oyunun orijinal olması gerek. Ana menüde konvoylar kısmından girebilirsin. Artı 0 Eksi
Eternal777 dedi: ETS 2 Resmi multiplayer'a nasıl girilir? Biraz bakındım ancak bulamadım. Genişletmek için tıkla... Oyunun orijinal olması gerek. Ana menüde konvoylar kısmından girebilirsin.
KS KS Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 7 24 Eylül 2021 #3 ReloadingData dedi: Oyunun orijinal olması gerek. Ana menüde konvoylar kısmından girebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, oyunun içine girip o menüden mi yoksa profil seçtiğimiz kısımdan mı? Oyunum orijinal. Artı 0 Eksi
ReloadingData dedi: Oyunun orijinal olması gerek. Ana menüde konvoylar kısmından girebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, oyunun içine girip o menüden mi yoksa profil seçtiğimiz kısımdan mı? Oyunum orijinal.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.850 Çözümler 244 24 Eylül 2021 #4 Eternal777 dedi: Teşekkürler hocam, oyunun içine girip o menüden mi yoksa profil seçtiğimiz kısımdan mı? Oyunum orijinal. Genişletmek için tıkla... Profil seçtikten sonra ana menüde oraya girince server kuran kişilerin listesi geliyor oradan birine katılırsın. Artı 0 Eksi Çözüm
Eternal777 dedi: Teşekkürler hocam, oyunun içine girip o menüden mi yoksa profil seçtiğimiz kısımdan mı? Oyunum orijinal. Genişletmek için tıkla... Profil seçtikten sonra ana menüde oraya girince server kuran kişilerin listesi geliyor oradan birine katılırsın.
KS KS Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 7 24 Eylül 2021 #5 ReloadingData dedi: Profil seçtikten sonra ana menüde oraya girince server kuran kişilerin listesi geliyor oradan birine katılırsın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
ReloadingData dedi: Profil seçtikten sonra ana menüde oraya girince server kuran kişilerin listesi geliyor oradan birine katılırsın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.