ETS 2 sadece arkadaşla birlikte nasıl oynanır?

SeymenSurucu

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, ETS 2'yi sadece arkadaşım ile birlikte oynamak istiyorum. Truckers MP ile başkaları ile değil sadece oyun içinde Online oynamak istiyorum bir yolu var mıdır?

Konvoy oluştur seçeneği ile online lobi oluşturup açtığınız lobiyi arkadaşlarınız veya arkadaşınız lobi ismi ile aratarak bulabilir veya steam üzerinden lobiye davet et/oyuna davet et seçenekleri ile davet isteği gönderebilirsiniz . Maksimum 8 kişi ile oynanıyor diye biliyorum . İyi oyunlar dilerim :)

Cevap veren herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Deneyeceğiz şimdi
Konvoy oluştur seçeneği ile online lobi oluşturup açtığınız lobiyi arkadaşlarınız veya arkadaşınız lobi ismi ile aratarak bulabilir veya steam üzerinden lobiye davet et/oyuna davet et seçenekleri ile davet isteği gönderebilirsiniz . Maksimum 8 kişi ile oynanıyor diye biliyorum . İyi oyunlar dilerim :)

Oyunun ana menüsünde alt taraflarda konvoy seçeneği olması lazım oradan konvoy açarak yapabilirsiniz.

Oyun içerisindeki konvoy olustur kısmından beraber oynayabilirsiniz.

reis ana menüdeki alttaki satırdan 3. olan konvoylar seçeneğine tıkla,
sonra diğer fotoğraftaki gibi bir yer gelcek ordan arkadaşınla oynayacaksan konvoy oluştur de alttaki tuştan , eğer açık olan mod lar varsa misal tır modu fln onları bütün modları kapat öyle aç.
ets2_20230119_203340_00.png

resim_2023-01-19_203430565.png

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı