Arkadaşlar, oyunu alalı 2 hafta oldu fakat hangi şasiyi ne için kullanmayalım? 6 vites mi, 12 vites mi, yoksa 12+2 vites mi kullanmalıyım? Eski kasa Volvo var 750 HP, yük yokken sadece top speed yapıyorum 165'te tıkanıyor. Daha nasıl zorlayarak 170'i, 180'i görebilirim? Hangi şasi ile hangi vites ile? Aynısını yeni kasa Scania için de merak ediyorum. Bazen de dorse takarak bu hızları görmek mümkün mü? Peki hangi şasi ile mümkün olur bilen yardımcı olabilir mi?
Bence 6 vites. G shifter Max 6 vites çünkü. Ayrıca kesinlikle hile yapın veya hileli profil kullanın. ETS 2'ye sıfırdan başlamak imkansız gibi bir şey. Ayrıca Truckers MP'de oynarsanız gerçek oyuncularla oynayarak daha çok zevk alırsınız.
Ağır yükler kullanacaksanız 750 HP civarı, hafif yükler taşıyacaksınız 400 HP civarı kullanmanız da daha mantıklı.
Arkadaşlar, oyunu alalı 2 hafta oldu fakat hangi şasiyi ne için kullanmayalım? 6 vites mi, 12 vites mi, yoksa 12+2 vites mi kullanmalıyım? Eski kasa Volvo var 750 HP, yük yokken sadece top speed yapıyorum 165'te tıkanıyor. Daha nasıl zorlayarak 170'i, 180'i görebilirim? Hangi şasi ile hangi vites ile? Aynısını yeni kasa Scania için de merak ediyorum. Bazen de dorse takarak bu hızları görmek mümkün mü? Peki hangi şasi ile mümkün olur bilen yardımcı olabilir mi?
Ben eskisi gibi sürekli değiştirmiyorum şu an sabit 6 vites kullanıyorum ama eskiden dorse takacağım zaman 12+2 vites, boşta 6 vites kullanıyordum. Yokuş aşağı giderken top speedi gördüğünüzde boşa atın gerisi gelir
Bence 6 vites. G shifter Max 6 vites çünkü. Ayrıca kesinlikle hile yapın veya hileli profil kullanın. ETS 2'ye sıfırdan başlamak imkansız gibi bir şey. Ayrıca Truckers MP'de oynarsanız gerçek oyuncularla oynayarak daha çok zevk alırsınız.
Ağır yükler kullanacaksanız 750 HP civarı, hafif yükler taşıyacaksınız 400 HP civarı kullanmanız da daha mantıklı.
Şimdi ustam ben oyunu arkadaşlarla oynadığımda kalkış yapıp kapışmamız eksik olmaz bunun için uygun şasi ve hangi vites uygundur bir de yük varken seri gitmek için hangi şasi hangi vites daha uygundur bir de 6 vites ve 12 vitesin arasındaki fark nedir 2 3 tane 6 vites oluyor aralarındaki hangisinin daha iyi olduğunu nereye bakıp anlayabiliriz
Ben eskisi gibi sürekli değiştirmiyorum şu an sabit 6 vites kullanıyorum ama eskiden dorse takacağım zaman 12+2 vites, boşta 6 vites kullanıyordum. Yokuş aşağı giderken top speedi gördüğünüzde boşa atın gerisi gelir
Şimdi ustam ben oyunu arkadaşlarla oynadığımda kalkış yapıp kapışmamız eksik olmaz bunun için uygun şasi ve hangi vites uygundur bir de yük varken seri gitmek için hangi şasi hangi vites daha uygundur bir de 6 vites ve 12 vitesin arasındaki fark nedir 2 3 tane 6 vites oluyor aralarındaki hangisinin daha iyi olduğunu nereye bakıp anlayabiliriz.
Peki top Speed ve hızlanma için hangi şasi türünü önerirsiniz hocam az bir şey de yol tutuşu önemli.
20t ve altı için 4x2 tabii ki. Ayrıca oyunun en hızlı aracı Scania. Onu al. 6 viteste kullan vites çok fark etmiyor. 50 ton yük almayacaksan 6x2 falan yapma.
20t ve altı için 4x2 tabii ki. Ayrıca oyunun en hızlı aracı Scania. Onu al. 6 viteste kullan vites çok fark etmiyor. 50 ton yük almayacaksan 6x2 falan yapma.
Tamam hocam anladım yani düşük ton dorse varsa hız için 4×2 ama dorsesiz hız yapmak istiyorsak 4x2 6 vites farkı yok peki manevra kabiliyeti aman aman çok iyi değil 4x2 lerin 6x4 long kullansak ne farkı olur 4x2 den
Ya da viraj önemli değil hocam viraja 170 le girecek halimiz yok ama yine de viraj kabiliyeti iyi olan seri olan şasiyide söylerseniz iyi olur onun dışında 4x2 yani hız yapmak için dorsesiz de dorseli de
Tamam hocam anladım yani düşük ton dorse varsa hız için 4×2 ama dorsesiz hız yapmak istiyorsak 4x2 6 vites farkı yok peki manevra kabiliyeti aman aman çok iyi değil 4x2'lerin 6x4 long kullansak ne farkı olur 4x2'den.
Ya da viraj önemli değil hocam viraja 170 le girecek halimiz yok ama yine de viraj kabiliyeti iyi olan seri olan şasiyide söylerseniz iyi olur onun dışında 4x2 yani hız yapmak için dorsesiz de dorseli de.
Anlaşıldı hocam son bir sorum kaldı bu arada bayramınız mübarek olsun şimdi vites seçimi yaparken 6 - 12 - 12+2 vites var 6 viteste bazen 2 3 tane farklısı oluyor çekici yapılandırmasına o 2 3 tane 6 vitesin hangisinin daha iyi olduğunu nereden anlayabiliriz
Anlaşıldı hocam son bir sorum kaldı bu arada bayramınız mübarek olsun şimdi vites seçimi yaparken 6 - 12 - 12+2 vites var 6 viteste bazen 2 3 tane farklısı oluyor çekici yapılandırmasına o 2 3 tane 6 vitesin hangisinin daha iyi olduğunu nereden anlayabiliriz.