efe.566 Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 173 Çözümler 1 27 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar bende benim hesabım bir de kuzenimin Steam hesabı var ama benim hesabım onda yok, ben onun ETS 2'sine girince benim oyundaki profilim o hesapta gözüküyor, acaba o benim profilimi görüyor mudur?
Arkadaşlar bende benim hesabım bir de kuzenimin Steam hesabı var ama benim hesabım onda yok, ben onun ETS 2'sine girince benim oyundaki profilim o hesapta gözüküyor, acaba o benim profilimi görüyor mudur?
Çözüm RitmicOfficial 27 Nisan 2025 Görmez, senin görme sebebin iki hesaptan oynadığın için bilgisayarında iki hesabın da save dosyası yüklü.
Görmez, senin görme sebebin iki hesaptan oynadığın için bilgisayarında iki hesabın da save dosyası yüklü.
RitmicOfficial Hectopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 1.331 Makaleler 6 Çözümler 139 Yer Türkiye Cumhuriyeti 27 Nisan 2025 #2 Görmez, senin görme sebebin iki hesaptan oynadığın için bilgisayarında iki hesabın da save dosyası yüklü. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Görmez, senin görme sebebin iki hesaptan oynadığın için bilgisayarında iki hesabın da save dosyası yüklü.
KS KS efe.566 Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 173 Çözümler 1 27 Nisan 2025 #3 RitmicOfficial dedi: Görmez, senin görme sebebin iki hesaptan oynadığın için bilgisayarında iki hesabın da save dosyası yüklü. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sağ olun cevap için. Artı 0 Eksi
RitmicOfficial dedi: Görmez, senin görme sebebin iki hesaptan oynadığın için bilgisayarında iki hesabın da save dosyası yüklü. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sağ olun cevap için.