MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #1 Truckers MP de ve single player da kullanabileceğim Scania s 770s modunu nasıl yapabilirim?
hobidi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.153 Çözümler 2 29 Ağustos 2021 #2 MuhammedA dedi: Truckers MP de ve Single Player da kullanabileceğim scania s 770s modunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Tmp de kullanamazsın fakat Single de kullanabilirsin.
MuhammedA dedi: Truckers MP de ve Single Player da kullanabileceğim scania s 770s modunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Tmp de kullanamazsın fakat Single de kullanabilirsin.
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #3 hobidi dedi: Tmp de kullanamazsın fakat Single de kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Olur tam olarak nasıl yapabilirim?
hobidi dedi: Tmp de kullanamazsın fakat Single de kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Olur tam olarak nasıl yapabilirim?
hobidi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.153 Çözümler 2 29 Ağustos 2021 #4 Bu modu al: ENGINE 770S HP FOR SCANIA NEXT-GEN 1.40/1.39 | ETS2 mods | Euro truck simulator 2 mods - ETS2MODS.LT (antivirüs ile tarat virüslü mü değil mi bilmiyorum sorumluluk kabul etmem) modu indir içinden çıkan dosyayı veya direkt RAR şeklinde belgeler/euro trcuk SIM 2/mod dosyasının içine at.
Bu modu al: ENGINE 770S HP FOR SCANIA NEXT-GEN 1.40/1.39 | ETS2 mods | Euro truck simulator 2 mods - ETS2MODS.LT (antivirüs ile tarat virüslü mü değil mi bilmiyorum sorumluluk kabul etmem) modu indir içinden çıkan dosyayı veya direkt RAR şeklinde belgeler/euro trcuk SIM 2/mod dosyasının içine at.
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #5 hobidi dedi: Bu modu al: ENGINE 770S HP FOR SCANIA NEXT-GEN 1.40/1.39 | ETS2 mods | Euro truck simulator 2 mods - ETS2MODS.LT (antivirüs ile tarat virüslü mü değil mi bilmiyorum sorumluluk kabul etmem) modu indir içinden çıkan dosyayı veya direkt RAR şeklinde belgeler/euro trcuk SIM 2/mod dosyasının içine at. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama modu kendim yapmak istiyorum.
hobidi dedi: Bu modu al: ENGINE 770S HP FOR SCANIA NEXT-GEN 1.40/1.39 | ETS2 mods | Euro truck simulator 2 mods - ETS2MODS.LT (antivirüs ile tarat virüslü mü değil mi bilmiyorum sorumluluk kabul etmem) modu indir içinden çıkan dosyayı veya direkt RAR şeklinde belgeler/euro trcuk SIM 2/mod dosyasının içine at. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama modu kendim yapmak istiyorum.
hobidi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.153 Çözümler 2 29 Ağustos 2021 #6 MuhammedA dedi: Teşekkür ederim ama modu kendim yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok zor hiç uğraşmayın.
MuhammedA dedi: Teşekkür ederim ama modu kendim yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok zor hiç uğraşmayın.