Mehmet Aldemir Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 644 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Haziran 2023 #1 İş tekliflerin de çark'a tıklıyorum, Schwarzmüller olanı seçiyorum. Ancak dorse Schwarzmüller olmuyor, aynı kalıyor. DLC'ye sahibim ve DLC yüklü.
İş tekliflerin de çark'a tıklıyorum, Schwarzmüller olanı seçiyorum. Ancak dorse Schwarzmüller olmuyor, aynı kalıyor. DLC'ye sahibim ve DLC yüklü.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.377 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 29 Haziran 2023 #2 Sorunu fotoğraflarla destekleyebilir misiniz? Tam anlayamadım.
Mehmet Aldemir Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 644 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Haziran 2023 #3 Lee Yubin dedi: Sorunu fotoğraflarla destekleyebilir misiniz? Tam anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Schwarzmüller yazanı seçip onayla diyorum. Normal de değişmesi gerekiyor. Nedenini anlamadım normal dorse olarak görünüyor.
Lee Yubin dedi: Sorunu fotoğraflarla destekleyebilir misiniz? Tam anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Schwarzmüller yazanı seçip onayla diyorum. Normal de değişmesi gerekiyor. Nedenini anlamadım normal dorse olarak görünüyor.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.377 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 29 Haziran 2023 #4 Oyun içinde dorsenin arka tamponunda "schwarzmüller" logosu gözükmüyor mu yani? Böyle ufak farklar oluyor, çok büyük bir fark olmuyor.
Oyun içinde dorsenin arka tamponunda "schwarzmüller" logosu gözükmüyor mu yani? Böyle ufak farklar oluyor, çok büyük bir fark olmuyor.