ETS 2 ses problemi

231981

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar az önce fark ettim bu sorunu. Euro Truck Simulator 2 oynuyordum arkadaki arabalar 2 saattir kornaya basıyormuş ses gelmedi bana hiç ama fare ile kamera açısını arkadaki araçlara doğru çevirince araçların korna sesleri geliyor ön kısma doğru yavaş yavaş gittiğim zaman sesleri kesiliyor hoparlörü kapatmışım gibi ne yapabilirim sizce? ALC889 kodek var anakartım da ayrıca Dolby Digital Plus yazılımı da çalışıyor oyun profili açık. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığınız modlar etki ediyor olabilir.
Kamera açısı araçlara dönük iken, yani sesi aldığınız konumda, 'é' tuşuna basıp konsolu açınız ve buraya ekran görüntüsü alınız. Aynı methodu ses almıyor iken yapın ve konsol açık iken ekran görüntüsü alın buraya paylaşın.

Kullandığınız modlar etki ediyor olabilir.
Kamera açısı araçlara dönük iken, yani sesi aldığınız konumda, 'é' tuşuna basıp konsolu açınız ve buraya ekran görüntüsü alınız. Aynı methodu ses almıyor iken yapın ve konsol açık iken ekran görüntüsü alın buraya paylaşın.

Mod kullanmıyorum.

Hocam o kodlar C++ ya da C# değil, oyunda o an ne olup bitiyorsa (hatalar dahil) orada yazar. Sorunun nerede olduğunu anlamamız lazım. Steam'den oyun dosyalarını doğrulamayı deneyiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı