Muratbekcii Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #1 Ellie Williams dedi: Yalnızca Client side modları çalıştırabiliyorsunuz. Şu listeye bakabilirsiniz: multiplayer | ETS2 mods ets2.lt Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkürler bir şey daha sormak istiyorum. Bende tüm şehirlerin DLC'si mevcut. SP oynarken mesela Almanya’dan Türkiye’ye geldim kaydettim oyunu. MP girdiğim zaman SP'de kaydettiğim yerden başlar değil mi?
Ellie Williams dedi: Yalnızca Client side modları çalıştırabiliyorsunuz. Şu listeye bakabilirsiniz: multiplayer | ETS2 mods ets2.lt Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkürler bir şey daha sormak istiyorum. Bende tüm şehirlerin DLC'si mevcut. SP oynarken mesela Almanya’dan Türkiye’ye geldim kaydettim oyunu. MP girdiğim zaman SP'de kaydettiğim yerden başlar değil mi?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 21 Aralık 2020 #2 Evet, DLC'ler TruckersMP'de destekleniyor.
Muratbekcii Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #3 Ellie Williams dedi: Evet, DLC'ler TruckersMP'de destekleniyor. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler iyi akşamlar.
Ellie Williams dedi: Evet, DLC'ler TruckersMP'de destekleniyor. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler iyi akşamlar.