ETS 2 singleplayer kolay iş alma yolu var mı?

Makaleler
7
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB
RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz
CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit
Anakart: ASUS PRIME B650M-R
SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2
SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2
Arkadaşlar bildiğiniz üzere Truckers MP'de iş almak istediğimizde Tab butonuna bastığımızda "job dispatcher" ile istediğimiz yükü, istediğimiz güzergahta iş alabiliyoruz.

1723936219655.png

Bu özelliği singleplayer modunda nasıl yapabiliriz? Araştırdım fakat net bir kaynak, mod bulamadım. Bildiğiniz var mı?

Arkadaşlar bildiğiniz üzere Truckers MP'de iş almak istediğimizde Tab butonuna bastığımızda "job dispatcher" ile istediğimiz yükü, istediğimiz güzergahta iş alabiliyoruz.

Eki Görüntüle 2287288

Bu özelliği singleplayer modunda nasıl yapabiliriz? Araştırdım fakat net bir kaynak, mod bulamadım. Bildiğiniz var mı?
Single'da yapılamıyor diye biliyorum. 3-5 ay önce bunun araştırmasını ben de yaptım fakat bulamayınca pes ettim.

Birkaç yolu var aslında. Trucksbook yada Trucky gibi üçüncü parti yazılımlar ile kendi yükünüzü oluşturup oyun içine aktarabiliyorsunuz. Daha önce Trucksbook üzerinden yapmıştım, her yaptığımda olmuyordu ama olduğu olmuştu.

İkinci bir yöntem ise TruckersMP'de yük alıp, oyunu kaydedip Single Player'de devam etmek ama o da zahmetli ve vakit alan bir şey.

Birkaç yolu var aslında. Trucksbook ya da Trucky gibi üçüncü parti yazılımlar ile kendi yükünüzü oluşturup oyun içine aktarabiliyorsunuz. Daha önce trucksbook üzerinden yapmıştım, her yaptığımda olmuyordu ama olduğu olmuştu.

İkinci bir yöntem ise Truckers MP'de yük alıp, oyunu kaydedip Singleplayer devam etmek ama o da zahmetli ve vakit alan bir şey.
2 yöntemde tam anlamıyla çalışmıyor. Trucksbook güncel olarak kullanıyorum ama oyuna yansımıyor işleri. Truckers MP'den yük alıp geçince ise genellikle yük iptal oluyor. Single'da tab menü gibi bir menü arıyordum ama sanırım yok. :(

Eki Görüntüle 2287288

TruckersMP kendi platformuna yaptığı için bunu single'da çalışmıyor. Fark ettiysen TMP'den single'a geçtiğinde yük iptal oluyor, ama single'dan normal yük alıp TMP'ye geçtiğinde olmuyor. Mod var da stabil çalışmıyor, en mantıklısı tüm başarımları açıp yük alırken varacağın yeri yazman.

En mantıklısı tüm başarımları açıp yük alırken varacağın yeri yazman.
Açık ama her istediğim yere yük çıkmıyor. Çıkana kadar uğraşıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı