ETS 2 Sistem Tavsiyesi

DeKU

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar,

ETS 2 oyununu oynamak için sistem toplayacağım bu işlerde pek bir bilgim yok yaklaşık 1 haftadır okumadığım didik didik etmediğim yer kalmadı ama kafamda bişey netleşmedi. Bu pc'de yapacaklarım 1- ETS2 oynamak, 2-Torrent kullanımı(Haftada bir iki film indiriyorum o da o kadar)

Bunun için sitede olan AMD aA-10 7870K ile toplanan sistem yeter gözüküyor ama benim kafamda almışken iyisi olsun var. Bunun için kafamda iki sistem var;

1- Bu sistem bütçeme uygun alabileceğim bir sistem ama performansından dolayı özellikle videolarda fpsnin 30un hatta 25in altına düşmesi hoşuma gitmedi.

AMD A-10 7870K
MSI A88XI
Kıngston 8GB 2x4GB 2400mhz
120 GB SSD Fury
1 GB WD HDD
Aerocool 500w GT kasa
(1450-1500 TL)

2- Bu sistemde de bütçemini zorlayarak alabileceğim bir sistem. Eğer, yok kardeş Apu ile yapacağın sistemde ETS'de sıkıntı yaşarsın bunu al derseniz bunu almak zorundayım

İ5 6500
MSI H170
Kıngston 8 GB 2133 RAM
MSI R7 370 2GB
1GB WD HDD
Aerocool 500W GT kasa
(2.322,00 TL)

Bu sisteme ek anakarttan kısıp ekran kartını yükseltebilir miyim?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Up

2. sistemdeki ekran kartını GTX 750 Ti ile değiştirerek toplayabilirsin. ETS 2 yi çok rahat son ayarlarda oynarsın.
APU 7870K da ayarları düşürmek zorundasın ve kenar yumuşatma açtığında oyun akıcılığını tamamen kaybedecektir.

Cevabınız için teşekkür ederim.

Yalnız ETS2 oyununda MLAA diye bir olay var. Bilmiyorum biliyor musunuz? Bu sistem oyun içinde kırılmaları düzeltiyormuş ve bu sistem AMD ekran kartlarında çalışıyormuş. AMD ekran kartı seçmemin sebebi bu.

Cevabınız için teşekkür ederim.

Yalnız ETS2 oyununda MLAA diye bir olay var. Bilmiyorum biliyor musunuz? Bu sistem oyun içinde kırılmaları düzeltiyormuş ve bu sistem AMD ekran kartlarında çalışıyormuş. AMD ekran kartı seçmemin sebebi bu.

Bu arada sistem için samsung s24d300hs monitör aldım.

GTX 750 Ti mi? Şaka yapıyor olmalısın. R7 370 çok güncel bir karttır ve GTX 750 Ti' dan daha güçlüdür. Kesinlikle R7 370 almalısın.

GTX 750 Ti mi? Şaka yapıyor olmalısın. R7 370 çok güncel bir karttır ve GTX 750 Ti' dan daha güçlüdür. Kesinlikle R7 370 almalısın.

Bu arada sisteme samsung s24d300hs monitör aldım.

APU fiyatına ve APU'dan daha performanslı bir sistem istiyorsan sana tavsiyem kesinlikle bu sistem olacaktır. R7 370'den de GTX 750Ti'dan da daha performanslı olur. Sistem sadece ETS2 oynamak için kuruluyorsa paranıza yazık etmeyin. Bütçenizi aşmayacak şekilde bu sistemin uygun olduğunu düşünüyorum. Yanına bir de Joystick Direksiyon alırsan ETS2'den oldukça keyif alırsın

Tavsiye için teşekkür ederim. Logitech driving force gt direksiyonum var. Şuan sadece kasam eksik diyebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…