B Barış Çetin Ziyaretçi 31 Ocak 2016 #1 Merhaba. 2 tane çekici alıp bunlara şoför kiraladım. Ne zaman baksam molada gözüküyorlar. Nasıl çalıştırabilirim bunları ? Edit: Online modda oynuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2016
Merhaba. 2 tane çekici alıp bunlara şoför kiraladım. Ne zaman baksam molada gözüküyorlar. Nasıl çalıştırabilirim bunları ? Edit: Online modda oynuyorum.
RuFF+ Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 2.910 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2016 #2 Kendi kendilerine çalışıyorlar ama Single Player da Online da bir farklılık olacağını düşünmüyorum.
B Barış Çetin Ziyaretçi 31 Ocak 2016 #3 RuFF+ dedi: Kendi kendilerine çalışıyorlar ama Single Player da Online da bir farklılık olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu arka planda açık bırakmak gerekiyor mu illa ? Yoksa Steam'ın açık olması yeterli mi ?
RuFF+ dedi: Kendi kendilerine çalışıyorlar ama Single Player da Online da bir farklılık olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu arka planda açık bırakmak gerekiyor mu illa ? Yoksa Steam'ın açık olması yeterli mi ?
RuFF+ Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 2.910 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2016 #4 Oyun açık olmadığı halde sizin karakteriniz gibi işçiler de duracak.
T tr_onur Megapat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 635 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2016 #5 Multiplayer modu daha alpha aşamasında olduğu için işçiler siz oyun oynarken çalışmıyor. Ancak şöförü uyuttuğunuzda veya servise ışınlandığınızda siz de farketmişsinizdir ki birden bire paranız artıyor; işte o an işçiler çalışıyor.
Multiplayer modu daha alpha aşamasında olduğu için işçiler siz oyun oynarken çalışmıyor. Ancak şöförü uyuttuğunuzda veya servise ışınlandığınızda siz de farketmişsinizdir ki birden bire paranız artıyor; işte o an işçiler çalışıyor.