8 Ağustos'ta ETS 2'ye gelen son güncellemeden sonra ciddi FPS düşüşü yaşadım, aynı ayarlada 110 120 civarı FPS alırken şimdi 40FPS civarlarında geriledi, ne yapmam gerekiyor, aynı sorunu yaşayan var mı?
8 Ağustos'ta ETS 2'ye gelen son güncellemeden sonra ciddi FPS düşüşü yaşadım, aynı ayarlada 110 120 civarı FPS alırken şimdi 40FPS civarlarında geriledi, ne yapmam gerekiyor, aynı sorunu yaşayan var mı?
Sistemde sıkıntı yok, benzer bir sorunu lol'de yaşadım 60 70 fps alırken güncellemeden sonra bende de 20 fps düşmüştü. Sorun oyundan kaynaklı gibi gözüküyor silip yüklemeyi deneyin.
Sistemde sıkıntı yok, benzer bir sorunu LoL'de yaşadım 60 70 FPS alırken güncellemeden sonra bende de 20 FPS düşmüştü. Sorun oyundan kaynaklı gibi gözüküyor silip yüklemeyi deneyin.
Benim ufak bir FPS düşüşü oldu ama başka bir sebepten olduğunu düşünüyorum oyun dosyaları bozulmuş olabilir sil yükle yapın olmazsa bir antivirüs taraması yapın.