ETS 2 son güncelleme ile FPS düşüşü

İşletim sistemi
Windows 10

Batu3389

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 GB ddr4
Ekran kartı
Rtx 3050 4gb
İşlemci
AMD ryzen 5600H
8 Ağustos'ta ETS 2'ye gelen son güncellemeden sonra ciddi FPS düşüşü yaşadım, aynı ayarlada 110 120 civarı FPS alırken şimdi 40FPS civarlarında geriledi, ne yapmam gerekiyor, aynı sorunu yaşayan var mı?

Benim ufak bir FPS düşüşü oldu ama başka bir sebepten olduğunu düşünüyorum oyun dosyaları bozulmuş olabilir sil yükle yapın olmazsa bir antivirüs taraması yapın.
Peki hocam, sağolun

Benim ufak bir FPS düşüşü oldu ama başka bir sebepten olduğunu düşünüyorum oyun dosyaları bozulmuş olabilir sil yükle yapın olmazsa bir antivirüs taraması yapın.
Hocam akşam oyunu tekrar kontrol ettim, FPS değerleri eski haline geri gelmiş,nasıl oldu bu iş anlamadım, zaman ayirdiginiz için teşekkür ederim yinede

Son düzenleme:
Peki hocam, sağ olun.

Hocam akşam oyunu tekrar kontrol ettim, FPS değerleri eski haline geri gelmiş, nasıl oldu bu iş anlamadım, zaman ayirdiginiz için teşekkür ederim yine de.

Kısa süreli Windows kasması demek ki kapayıp açınca sistem yüklersen arınmış ve kendine gelmiş demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…