Mehmet efe 89349 Femtopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #1 Merhaba ETS 2 açacağım Steam Cloud ile senkronize edilemiyor diyor yine de oyna diyorum yine aynı hatayı veriyor nasıl çözebilirim?
Merhaba ETS 2 açacağım Steam Cloud ile senkronize edilemiyor diyor yine de oyna diyorum yine aynı hatayı veriyor nasıl çözebilirim?
Çözüm kasgar 4 Ağustos 2022 Mehmet efe 89349 dedi: Merhaba ETS 2 açacağım Steam Cloud ile senkronize edilemiyor diyor yine de oyna diyorum yine aynı hatayı veriyor nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Steam'i aç kapa yap olmazsa Steam'i aç oyuna sağ tık yap özelliklere git orada Steam could tikini kaldır Steam'i aç kapa düzelir.
Mehmet efe 89349 dedi: Merhaba ETS 2 açacağım Steam Cloud ile senkronize edilemiyor diyor yine de oyna diyorum yine aynı hatayı veriyor nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Steam'i aç kapa yap olmazsa Steam'i aç oyuna sağ tık yap özelliklere git orada Steam could tikini kaldır Steam'i aç kapa düzelir.
kasgar Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 598 Çözümler 7 4 Ağustos 2022 #2 Mehmet efe 89349 dedi: Merhaba ETS 2 açacağım Steam Cloud ile senkronize edilemiyor diyor yine de oyna diyorum yine aynı hatayı veriyor nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Steam'i aç kapa yap olmazsa Steam'i aç oyuna sağ tık yap özelliklere git orada Steam could tikini kaldır Steam'i aç kapa düzelir. Artı 0 Eksi Çözüm
Mehmet efe 89349 dedi: Merhaba ETS 2 açacağım Steam Cloud ile senkronize edilemiyor diyor yine de oyna diyorum yine aynı hatayı veriyor nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Steam'i aç kapa yap olmazsa Steam'i aç oyuna sağ tık yap özelliklere git orada Steam could tikini kaldır Steam'i aç kapa düzelir.