Çözüldü ETS 2 steam_api DLL sorunu nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mr.on

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler. Eski bilgisayarımı buldum ve yeniden çalıştırdım. ETS 2 oynuyorum oyunu bayağı eskiden belli yüklü. Oyunu açarken şöyle bir sorun çıkıyor: 'Program, steam_api.dll bilgisayarınızda eksik olduğundan başlayamıyor. Bu sorunu çözmek için programı yenden yüklemeyi deneyin.' Oyunu severek oynuyorum. Yardımcı olabilecek kişilere şimdiden minnettarım ve teşekkür ederim.

Çözüm
Oyunun içerisinde steam_api.dll dosyası bulunuyor mu? Oyun crack mi? Steam emülatörü eklemeyi deneyin oyuna. Aşağıdaki zip dosyasını indirip içerisindeki bin klasörünü oyunun direkt dizinine yollayın.
Oyunun bulunduğu klasörün içinde ne var?
Ona göre atarız.
Bilgisayar 64 Bit mi?
Açılıyor oyun rastgele birini attım. Ancak şu sorun var: ETS 2 Steam istemcisine ulaşamıyor. Çözümler
1. steam istemcisinin çalıştığına emin olun.
2. steam istemcisini güncellediğinizden emin olun
3. otomatik güncellemelerin açık olduğundan ve oyunun güncel olduğundan emin olun.

steam de oyunu bul güncelle 2019 dan beri güncellenmediğinden dolayı sunucuyu açamıyor olabilir

Oyunun içerisinde steam_api.dll dosyası bulunuyor mu? Oyun crack mi? Steam emülatörü eklemeyi deneyin oyuna. Aşağıdaki zip dosyasını indirip içerisindeki bin klasörünü oyunun direkt dizinine yollayın.

Çözüm
Hocam geç konuya geri dönemedim ama şimdi sizin attığınız bu link güvenilir mi ?

Hocam oyun açıldı. Çok mutlu oldum. Allah razı olsun. Sizlere minnetar olarak teşekkür ederim. İyi günler.

Ekran kartını görmemeye başladı bu sefer de oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…