Çözüldü ETS 2 steam_api DLL sorunu nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mr.on

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler. Eski bilgisayarımı buldum ve yeniden çalıştırdım. ETS 2 oynuyorum oyunu bayağı eskiden belli yüklü. Oyunu açarken şöyle bir sorun çıkıyor: 'Program, steam_api.dll bilgisayarınızda eksik olduğundan başlayamıyor. Bu sorunu çözmek için programı yenden yüklemeyi deneyin.' Oyunu severek oynuyorum. Yardımcı olabilecek kişilere şimdiden minnettarım ve teşekkür ederim.

Çözüm
Oyunun içerisinde steam_api.dll dosyası bulunuyor mu? Oyun crack mi? Steam emülatörü eklemeyi deneyin oyuna. Aşağıdaki zip dosyasını indirip içerisindeki bin klasörünü oyunun direkt dizinine yollayın.
Sürüm geçen güncellenen 1.52.0 olan sürüm.
Yukarıda bahsettiğim aynı yöntemle aşağıdaki yeni linkten zip dosyasını indirip içerisindeki bin klasörünü oyunun dizinine atar mısınız?

Benim yukarıda attığım 1.49 içindi, 1.50 ile birlikte oyun motorunda değişikler oldu, o yüzden uyumlu olmayabilir.

Bu attığın dosya ile olur mu?

Deneyin, olması gerek. Ve unutmadan söyleyeyim bin klasöründeki X86 klasörünü silin, 1.50 sürümü ile 32 Bit desteği kalktı artık.

Teşekkürler sorunum çözüldü. ProMods ile alakalı bir şeyler biliyor musunuz ayrıca, merak ettim.

ProMods dosyalarını çıkarırken hata alıyorum.(Buna tgs haritası da dahil.) Nasıl çözüyoruz? Bilgi verilmemiş...
Biraz geç cevaplıyorum kusurumu görün.

1. Harita modlarını indirmeden önce bir def dosyayı oluşturup Belgelerimdeki Euro Truck Simulator 2/Mods klasörüne attınız mı?
2. Tüm partları indirdiğinizden emin misiniz? Tüm partları aynı dizine indirdikten sonra .001 dosyasını 7-zip veya Winrar ile klasöre ayıklamanız gerekiyor. Eğer part part indirmek istemiyorsanız playground.ru sitesinden indirebilirsiniz, şuan sadece 2.71 sürümü bulunuyor. Klasöre ayıkladıktan sonra, çıkan klasör içerisindeki yüksek boyutlu scs dosyalarını belgelerim deki mods dizinine atmanız gerekiyor.

Sorun değil. SCS uzantılı dosyaları mod klasörüne atma kısmını biliyorum ama ProMods sitesi bedava indirme kısmı için labirent koyduğu için yapması aşırı karışık gelmişti. Sorunu bir şekilde çözdüm. Teşekkür ederim.

Deneyin, olması gerek. Ve unutmadan söyleyeyim bin klasöründeki X86 klasörünü silin, 1.50 sürümü ile 32 Bit desteği kalktı artık.

Hocam tekrar hortlatıyorum ama 1.53 için dosya var mı? Ya da aldığınız yerin uzantısını paylaşır mısınız?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…