AyazKoca Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI KATANA 17 B13V Windows 11 Pro Edition Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #1 RAM 16 GB Ekran kartı 4050 RTX İşlemci i7 13.Nesil ETS 2 Steam'den indirdim bayağıdır oyun bende var hiç sorun olmadı. Şimdi oyunu açıyorum 1 2 km gidiyorum tak diye oyun çöküyor.
ETS 2 Steam'den indirdim bayağıdır oyun bende var hiç sorun olmadı. Şimdi oyunu açıyorum 1 2 km gidiyorum tak diye oyun çöküyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.364 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #2 AyazKoca dedi: ETS 2 Steam'den indirdim bayağıdır oyun bende var hiç sorun olmadı. Şimdi oyunu açıyorum 1 2 km gidiyorum tak diye oyun çöküyor. Genişletmek için tıkla... Laptopun tam olarak modeli nedir? Artı 0 Eksi
AyazKoca dedi: ETS 2 Steam'den indirdim bayağıdır oyun bende var hiç sorun olmadı. Şimdi oyunu açıyorum 1 2 km gidiyorum tak diye oyun çöküyor. Genişletmek için tıkla... Laptopun tam olarak modeli nedir?
egeecan Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 967 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #3 AyazKoca dedi: ETS 2 Steam'den indirdim bayağıdır oyun bende var hiç sorun olmadı. Şimdi oyunu açıyorum 1 2 km gidiyorum tak diye oyun çöküyor. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer mod kurduysanız modlardan kaynaklı olabilir Artı 0 Eksi
AyazKoca dedi: ETS 2 Steam'den indirdim bayağıdır oyun bende var hiç sorun olmadı. Şimdi oyunu açıyorum 1 2 km gidiyorum tak diye oyun çöküyor. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer mod kurduysanız modlardan kaynaklı olabilir
KS KS AyazKoca Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI KATANA 17 B13V Windows 11 Pro Edition Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #4 Halletim rahatsız ettiğim için özür dilerim. Son düzenleme: 15 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.364 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #5 AyazKoca dedi: MSI Katana 17 B13v hocam. Genişletmek için tıkla... Mod falan kurduysanız ondan kaynaklanıyor olabilir mi? Artı 0 Eksi
AyazKoca dedi: MSI Katana 17 B13v hocam. Genişletmek için tıkla... Mod falan kurduysanız ondan kaynaklanıyor olabilir mi?
KS KS AyazKoca Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI KATANA 17 B13V Windows 11 Pro Edition Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #6 egeecan dedi: Hocam eğer mod kurduysanız modlardan kaynaklı olabilir Genişletmek için tıkla... Valla hocam, skoda,no damage var. Kaldırıp deniyeyim. Artı 0 Eksi
egeecan dedi: Hocam eğer mod kurduysanız modlardan kaynaklı olabilir Genişletmek için tıkla... Valla hocam, skoda,no damage var. Kaldırıp deniyeyim.
AxeN01 Kilopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 80 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #7 Nasıl çözdünüz hocam? AyazKoca dedi: Vallahi hocam, Skoda, no damage var. Kaldırıp deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
Nasıl çözdünüz hocam? AyazKoca dedi: Vallahi hocam, Skoda, no damage var. Kaldırıp deneyeyim. Genişletmek için tıkla...
KS KS AyazKoca Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI KATANA 17 B13V Windows 11 Pro Edition Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #8 AxeN01 dedi: Nasıl çözdünüz hocam? Genişletmek için tıkla... Tüm mod dosyalarını kaldırdım, birde 1 sene evvel kaydettiğim bir dosyaya geçtim oldu hocam. Artı 0 Eksi
AxeN01 dedi: Nasıl çözdünüz hocam? Genişletmek için tıkla... Tüm mod dosyalarını kaldırdım, birde 1 sene evvel kaydettiğim bir dosyaya geçtim oldu hocam.
AxeN01 Kilopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 80 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #9 AyazKoca dedi: Tüm mod dosyalarını kaldırdım, birde 1 sene evvel kaydettiğim bir dosyaya geçtim oldu hocam. Genişletmek için tıkla... hocam formatladım valla geçti :d Artı 0 Eksi
AyazKoca dedi: Tüm mod dosyalarını kaldırdım, birde 1 sene evvel kaydettiğim bir dosyaya geçtim oldu hocam. Genişletmek için tıkla... hocam formatladım valla geçti :d