Scarheart Megapat Katılım 5 Şubat 2014 Mesajlar 547 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2014 #11 Yunus dedi: Buyrun ;Oyunu 1.7.1 sürümünden 1.8.2.5 sürümüne yükselten güncelleme. Patches and Fixes: Euro Truck Simulator 2 v1.7.1 to v1.8.2.5 Patch - Demo Movie Patch Download Section Buradan da güncellemeleri takip edebilirsiniz. Euro Truck Simulator 2 | Update Genişletmek için tıkla... Kardeşim o dosyayı indirdim fakat dosya arşivi bozuk,çalıştırılamıyor diyor?
Yunus dedi: Buyrun ;Oyunu 1.7.1 sürümünden 1.8.2.5 sürümüne yükselten güncelleme. Patches and Fixes: Euro Truck Simulator 2 v1.7.1 to v1.8.2.5 Patch - Demo Movie Patch Download Section Buradan da güncellemeleri takip edebilirsiniz. Euro Truck Simulator 2 | Update Genişletmek için tıkla... Kardeşim o dosyayı indirdim fakat dosya arşivi bozuk,çalıştırılamıyor diyor?
Y Yunus Hectopat Katılım 14 Temmuz 2012 Mesajlar 573 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2014 #12 EbuRassas dedi: Kardeşim o dosyayı indirdim fakat dosya arşivi bozuk,çalıştırılamıyor diyor? Genişletmek için tıkla... Dosyada sıkıntı yok. Zaten bu link oyunun kendi sitesinden yönlendirilen sitenin linki. Ben de denedim şimdi açılıyor dosya. Winrar' ı kaldır sonra tekrar kurup dene. Antivirüs'ü kapat.
EbuRassas dedi: Kardeşim o dosyayı indirdim fakat dosya arşivi bozuk,çalıştırılamıyor diyor? Genişletmek için tıkla... Dosyada sıkıntı yok. Zaten bu link oyunun kendi sitesinden yönlendirilen sitenin linki. Ben de denedim şimdi açılıyor dosya. Winrar' ı kaldır sonra tekrar kurup dene. Antivirüs'ü kapat.
Scarheart Megapat Katılım 5 Şubat 2014 Mesajlar 547 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2014 #13 Bilgisayara format attım. Halen bozuk ve çalıştırılamıyor hatası alıyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 11 Şubat 2014 #14 Orijinal al. Konu kapanmıştır.