ETS 2 sürüm düşürme

EKSTO02

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayar sistemim kötü en fazla ETS 2'de 1.20 sürümünü falan açar, hazır ETS 2 Steam'de indirime girmiş iken alayım diyorum fakat bilmediğim için soruyorum sürüm düşürme var m? İsteğimiz sürümü açabiliyor muyuz, en fazla kaça kadar düşürebiliyoruz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar sistemim kötü en fazla ETS 2'de 1.20 sürümünü falan açar, hazır ETS 2 Steam'de indirime girmiş iken alayım diyorum fakat bilmediğim için soruyorum sürüm düşürme var m? İsteğimiz sürümü açabiliyor muyuz, en fazla kaça kadar düşürebiliyoruz?

Hocam sistem özellikleriniz ne Intel HD 2000 bile ETS 2'yi açıyor.

Geçmiş sürümleri geçici olarak "Betalar" sekmesinde tutuyor SCS ama her sürüm güncellemesinde 1-2 tane siliniyor.

1719742567295.png

Kanka evet var ama beta ile. Max 1.31 sürümüne kadar indirebilirsin daha da inmez. Alacaksanal
Steam'den oyun inince ETS 2'ye sağ tıkla özellikler de betalara gel beta katılımından en aşağı kaydır ve orada 1.31 olucak onu seç güncelleme yaptıracak yaptıktan sonra zaten 1.31 olur.
Ama zaten Intel HD Graphics 2000 falan da açıyor ETS 2'yi sen bize tam özellikleri bir at.

Kanka evet var ama beta ile. Max 1.31 sürümüne kadar indirebilirsin daha da inmez. Alacaksanal
Steam'den oyun inince ETS 2'ye sağ tıkla özellikler de betalara gel beta katılımından en aşağı kaydır ve orada 1.31 olucak onu seç güncelleme yaptıracak yaptıktan sonra zaten 1.31 olur.
Ama zaten Intel HD Graphics 2000 falan da açıyor ETS 2'yi sen bize tam özellikleri bir at.
En son 3 sene önce güncel sürümünü indirmiştim yükleme ekranını bile zar zor geçti oyuna hiç giremedim o derece

2 GB ram 1333 MHz
1 GB ekran kartı (fırfırı bile yok xd)
İşlemci diğerlerine göre Bir tık iyi i3
Anakart Asus DDR3
Kötü yani usta

En son 3 sene önce güncel sürümünü indirmiştim yükleme ekranını bile zar zor geçti oyuna hiç giremedim o derece.

2 GB RAM 1333 MHz.
1 GB ekran kartı (fırfırı bile yok xd)
İşlemci diğerlerine göre bir tık iyi i3.
Anakart ASUS DDR3.
Kötü yani usta.

Aslında RAM'i 4 GB yapsanız çok daha rahat oynarsınız hocam zamanında 32MB ekran kartıyla oynadım açar sisteminiz.

Ekran kartı modeli nedir hocam.
Nvidia ama baya eski modeli şuan piyasada yok, fırfırı yok demirli modellerden DDR2

Aslında RAM'i 4 GB yapsanız çok daha rahat oynarsınız hocam zamanında 32MB ekran kartıyla oynadım açar sisteminiz.
Hocam ram'i 10 GB'de yapabilirim, son sürümlerde sıkıntı çıkar yinede öyle düşünüyorum, diğerleri kötü

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı