Evet hocam çözümü buldum. WinRAR ile uygulama açılmadı fakat başka bir program yardımıyla yaptım. Kullandığım program ETS 2 yapımcılarının yayınlamış olduğu SCS extractor programı. Programın uzantısı:
https://download.eurotrucksimulator2.com/scs_extractor.zip
Bu uygulamayı indirdikten sonra herhangi bir yerde yeni bir klasör oluşturup modu ve SCS extractor programını klasöre atın.
Eki Görüntüle 1917586
Daha sonra modu programın üstüne sürükleyip bırakın. "+scs_extractor.exe ile birlikte aç" yazacak o yazdığında fare tuşunu bırakın. Komut istemi ekranı açılacak ve açıldıktan birkaç saniye sonra modun içeriği klasör içine çıkartılmış olacak.
Eki Görüntüle 1917590
Burada manifest.sii dosyasını not defteri ile açın.
Eki Görüntüle 1917593
Buradaki 1.47.* sürümünü kendi sürümünüz(1.48.* sanırım) yapın. Ve dosyayı kaydedin. Kaydedip çıktıktan sonra klasördeki mod dosyalarını seçin.
Eki Görüntüle 1917597
Seçtikten sonra sağ tıklayın WinRAR arşivine ekleyin. Arşive ekleme ekranı açıldığında RAR seçili olacak onu ZIP yapın.
Eki Görüntüle 1917601
Tamam'a tıklayıp işlemin bitmesini bekleyin. Sonra ZIP dosyasının uzantısını SCS yapın ve ETS 2'nizin mod klasörünüze atın.
Eki Görüntüle 1917602
Ve sonuç! Benim oyun sürümüm 1.45 olduğundan uyumsuz olarak görünüyor fakat sizde öyle görünmeyecektir. En azından öyle tahmin ediyorum.