Rehber ETS 2 sürümüne uyumsuz olan mod nasıl güncellenir?

herşeyi yaptım ama nedense olmadı bir çözümü var mıdır başka yoksa yeni hesap açmam mı gerek

herşeyi yaptım ama nedense olmadı bir çözümü var mıdır başka yoksa yeni hesap açmam mı gerek
Modun ve oyunun sürümü nedir? Eğer sürümlerin arasında çok fark varsa olmayabilir. Ben bir modda denedim sadece onda da oldu.

Hocam bende password istiyor ne yapacağım?

Sadece bir modda denedim onda da herhangi bir sorun olmadı. Harita moduydu. Bu konudaki mod işte.
hocam harita modlarını hala kullanıyor musunuz sanırım İstanbul tarafını uzatıyor güzel bir mod.

Merhaba, güncellemeye çalıştığınız aracın ekibindenim. Araçlarımızı gördüğünüz gibi hiçbir şekilde kırılmaya müsait değildir. Oldu ki bunu başardınız elinize geçen "license klasöründe" yer alan görselleri incelediğiniz de tüm araçlarımız içerisinde "Bu dosya; MİMKA Eğitim Hizmetleri Telekomünikasyon Yayıncılık Yurt İşletmeciliği İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited şirketi tarafından korunmaktadır. İzinsiz erişilmesi, düzenlenmesi durumunda gerekli yasal yollara başvuracağımızı bilmenizi isteriz." notu ile karşılaşacaksınız.
Öneri olarak lütfen Heavy Vehicles Turkey grubuna ait modlarında resmi güncellemeleri beklemenizi öneririz.

Dediklerinizi anlıyorum ancak konudaki sansürlü mod bir harita modu. Herhangi bir aracın modu değil.
Eğer bahsettiğiniz mod bu iletideki mod ise amacım bu iletiyi atmış kullanıcıya yardımcı olmaktan başka bir şey değildir. Bunu belirtmek isterim.

Hocam bende modun sürüm kısmı yazmıyor.

Dosya Ekleri

• 2024-11-15_11-40-24.png
    305,5 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…