ETS 2 tek oyuncu modu daha çok mu FPS verir?

Manyah

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, dün ETS 2 aldım. Bugün indirdim ve oynadım. En düşük ayarlarda 50-60 FPS alıyorum. Online oynamak istiyorum fakat çok kasar mı sizce?

Calais duisburg yolunda 10 FPS oynarsın boş yerlerde yanından tır geçerse FPS droplar oluşur yüksek sistemin olsun düşük olsun ETS 2 optimizasyonu çok kötü bir oyun DLC olan maplerde bile herkeste drop oluyor herkes şikayetçi scs software yapamamış oyunu ayrıca 2012-2021'e kadar grafik güncellemeleri olduğu için oyunun optimizasyonu bu nedenle bozuluyor.

Arkadaşlar merhaba, dün ETS 2 aldım. Bugün indirdim ve oynadım. En düşük ayarlarda 50-60 FPS alıyorum. Online oynamak istiyorum fakat çok kasar mı sizce?

Bulunduğunuz yere göre değişiyor. Çok kalabalık yerlerde FPS normal olarak çok düşüyor. Online'de tek oyuncu modunda aldığınız FPS'den daha düşük FPS alabilirsiniz. İndirip FPS'nize bakın.

TruckersMP'de 100-150 tırlık konvoylara denk gelirseniz oyununuz bile çökebilir. Çok yaşadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…