alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 23 Aralık 2023 #1 Denetimli klasör iznini kapatmayı, dosyaları doğrulamayı falan her şeyi denedim. Hiçbiri işe yaramadı, oyunu kuralı 1 saat olmadı. Oyun demo değil. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2023
Denetimli klasör iznini kapatmayı, dosyaları doğrulamayı falan her şeyi denedim. Hiçbiri işe yaramadı, oyunu kuralı 1 saat olmadı. Oyun demo değil.
Tarihçi Arkadaş Picopat Katılım 14 Kasım 2023 Mesajlar 308 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #2 Oyun steamden mi? Artı 0 Eksi
KS KS alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 23 Aralık 2023 #3 Tarihçi Arkadaş dedi: Oyun steamden mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Tarihçi Arkadaş Picopat Katılım 14 Kasım 2023 Mesajlar 308 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #4 alyhisa dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Kuralı 1 saat olmadı demişsin, güncelleme ile alakalı olabilir diyecektim. Yine de bak belki beta falandır normal en yeni tam sürüm değil mi? Artı 0 Eksi
alyhisa dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Kuralı 1 saat olmadı demişsin, güncelleme ile alakalı olabilir diyecektim. Yine de bak belki beta falandır normal en yeni tam sürüm değil mi?
KS KS alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 23 Aralık 2023 #5 Tarihçi Arkadaş dedi: Kuralı 1 saat olmadı demişsin, güncelleme ile alakalı olabilir diyecektim. Yine de bak belki beta falandır normal en yeni tam sürüm değil mi? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Tarihçi Arkadaş dedi: Kuralı 1 saat olmadı demişsin, güncelleme ile alakalı olabilir diyecektim. Yine de bak belki beta falandır normal en yeni tam sürüm değil mi? Genişletmek için tıkla...
Tarihçi Arkadaş Picopat Katılım 14 Kasım 2023 Mesajlar 308 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #6 alyhisa dedi: Eki Görüntüle 2062853 Genişletmek için tıkla... Hmm bilemiyorum dosyaları doğrulamak klasik çözüm olabilirdi ama işe yaramamış. Artı 0 Eksi
alyhisa dedi: Eki Görüntüle 2062853 Genişletmek için tıkla... Hmm bilemiyorum dosyaları doğrulamak klasik çözüm olabilirdi ama işe yaramamış.
KS KS alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 23 Aralık 2023 #7 Tarihçi Arkadaş dedi: Hmm bilemiyorum dosyaları doğrulamak klasik çözüm olabilirdi ama işe yaramamış. Genişletmek için tıkla... Ne yapayım bilmiyorum zamana bırakmak gerekiyor demek ki belki bir ara açtığımda çalışır. Artı 0 Eksi
Tarihçi Arkadaş dedi: Hmm bilemiyorum dosyaları doğrulamak klasik çözüm olabilirdi ama işe yaramamış. Genişletmek için tıkla... Ne yapayım bilmiyorum zamana bırakmak gerekiyor demek ki belki bir ara açtığımda çalışır.
Tarihçi Arkadaş Picopat Katılım 14 Kasım 2023 Mesajlar 308 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #8 Windows güvenliği ile alakalı olabilir güvenlik ayarlarına bakın. Sürprizbozan: Kaynak video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et alyhisa dedi: Ne yapayım bilmiyorum zamana bırakmak gerekiyor demek ki belki bir ara açtığımda çalışır. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Windows güvenliği ile alakalı olabilir güvenlik ayarlarına bakın. Sürprizbozan: Kaynak video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et alyhisa dedi: Ne yapayım bilmiyorum zamana bırakmak gerekiyor demek ki belki bir ara açtığımda çalışır. Genişletmek için tıkla...
KS KS alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 23 Aralık 2023 #9 Tarihçi Arkadaş dedi: Windows güvenliği ile alakalı olabilir güvenlik ayarlarına bakın. Sürprizbozan: Kaynak video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Neredeyse bütün videolara baktım hiçbiri işe yaramıyor. Yine de teşekkür ediyorum. Artı 0 Eksi
Tarihçi Arkadaş dedi: Windows güvenliği ile alakalı olabilir güvenlik ayarlarına bakın. Sürprizbozan: Kaynak video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Neredeyse bütün videolara baktım hiçbiri işe yaramıyor. Yine de teşekkür ediyorum.
I intelişlemciyeasığım Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 576 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #10 Tarihçi Arkadaş dedi: Windows güvenliği ile alakalı olabilir güvenlik ayarlarına bakın. Sürprizbozan: Kaynak video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, aynı sorunu yaşıyordum çözüldü. Artı 0 Eksi
Tarihçi Arkadaş dedi: Windows güvenliği ile alakalı olabilir güvenlik ayarlarına bakın. Sürprizbozan: Kaynak video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, aynı sorunu yaşıyordum çözüldü.