YaVhETR Femtopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #1 Oyuna girerken The Game filesystem failed to intialize, aborting now hatası veriyor çözmünü bilen varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.
Oyuna girerken The Game filesystem failed to intialize, aborting now hatası veriyor çözmünü bilen varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.
burakbeey Kilopat Katılım 6 Şubat 2018 Mesajlar 794 28 Eylül 2021 #2 YaVhETR dedi: Oyuna girerken The Game filesystem failed to intialize, aborting now hatası veriyor çözmünü bilen varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Merhaba ben silip yeniden yükemiştim sorun çözüldü siz de deneyebilirisiniz. Artı 0 Eksi
YaVhETR dedi: Oyuna girerken The Game filesystem failed to intialize, aborting now hatası veriyor çözmünü bilen varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Merhaba ben silip yeniden yükemiştim sorun çözüldü siz de deneyebilirisiniz.
KS KS YaVhETR Femtopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #3 burakbeey dedi: Merhaba ben silip yeniden yükemiştim sorun çözüldü siz de deneyebilirisiniz. Genişletmek için tıkla... oyunun kurulumu az önce bitti crack olarak indirdim oyuna girecekken hata verdi @YaVhETR @Recep Baltaş Artı 0 Eksi
burakbeey dedi: Merhaba ben silip yeniden yükemiştim sorun çözüldü siz de deneyebilirisiniz. Genişletmek için tıkla... oyunun kurulumu az önce bitti crack olarak indirdim oyuna girecekken hata verdi @YaVhETR @Recep Baltaş
burakbeey Kilopat Katılım 6 Şubat 2018 Mesajlar 794 28 Eylül 2021 #4 YaVhETR dedi: oyunun kurulumu az önce bitti crack olarak indirdim oyuna girecekken hata verdi @YaVhETR @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Hocam crackin sorunu bitmez bence steamden alın Son düzenleme: 28 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
YaVhETR dedi: oyunun kurulumu az önce bitti crack olarak indirdim oyuna girecekken hata verdi @YaVhETR @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Hocam crackin sorunu bitmez bence steamden alın
KS KS YaVhETR Femtopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #5 burakbeey dedi: Hocam crackin sorunu bitmez bende steamden alın Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsun en mantıklısı o dlc lere para vermemek için crack deniyeyim dedim ama olmadı. Artı 0 Eksi
burakbeey dedi: Hocam crackin sorunu bitmez bende steamden alın Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsun en mantıklısı o dlc lere para vermemek için crack deniyeyim dedim ama olmadı.