M M4JORP4N1C Femtopat Katılım 18 Eylül 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar ETS 2 satın aldım, Steam'den oyunu açtığım zaman the Game profile rename failed close all running applications and try diyor. Ne yapmalıym?
Arkadaşlar ETS 2 satın aldım, Steam'den oyunu açtığım zaman the Game profile rename failed close all running applications and try diyor. Ne yapmalıym?
Çözüm Kaanolovski 18 Eylül 2024 M4JORP4N1C dedi: Arkadaşlar ETS 2 satın aldım, Steam'den oyunu açtığım zaman the Game profile rename failed close all running applications and try diyor. Ne yapmalıym? Genişletmek için tıkla... Belgelerim'deki eurotrucksimulator klasörünü silip tekrar dener misiniz?
M4JORP4N1C dedi: Arkadaşlar ETS 2 satın aldım, Steam'den oyunu açtığım zaman the Game profile rename failed close all running applications and try diyor. Ne yapmalıym? Genişletmek için tıkla... Belgelerim'deki eurotrucksimulator klasörünü silip tekrar dener misiniz?
B Blackfenix Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 545 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 18 Eylül 2024 #2 M4JORP4N1C dedi: Arkadaşlar ETS 2 satın aldım, Steam'den oyunu açtığım zaman the Game profile rename failed close all running applications and try diyor. Ne yapmalıym? Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğrula yapar mısın? Çözülmez ise başka çözümlere bakalım. Artı 0 Eksi
M4JORP4N1C dedi: Arkadaşlar ETS 2 satın aldım, Steam'den oyunu açtığım zaman the Game profile rename failed close all running applications and try diyor. Ne yapmalıym? Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğrula yapar mısın? Çözülmez ise başka çözümlere bakalım.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Eylül 2024 #3 M4JORP4N1C dedi: Arkadaşlar ETS 2 satın aldım, Steam'den oyunu açtığım zaman the Game profile rename failed close all running applications and try diyor. Ne yapmalıym? Genişletmek için tıkla... Belgelerim'deki eurotrucksimulator klasörünü silip tekrar dener misiniz? Artı 0 Eksi Çözüm
M4JORP4N1C dedi: Arkadaşlar ETS 2 satın aldım, Steam'den oyunu açtığım zaman the Game profile rename failed close all running applications and try diyor. Ne yapmalıym? Genişletmek için tıkla... Belgelerim'deki eurotrucksimulator klasörünü silip tekrar dener misiniz?
cihanngrbzz Femtopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #4 Aynı hatayı ben de alıyorum. Geceden beri uğraştım yapamadım. Var mı çözebilen? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
KS KS M M4JORP4N1C Femtopat Katılım 18 Eylül 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #5 cihanngrbzz dedi: Aynı hatayı ben de alıyorum. Geceden beri uğraştım yapamadım. Var mı çözebilen? Genişletmek için tıkla... Çözdüm kanka ayarlardan bir dosyayı siliyorsun. Bana biri yanıt vermiş bak ona. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
cihanngrbzz dedi: Aynı hatayı ben de alıyorum. Geceden beri uğraştım yapamadım. Var mı çözebilen? Genişletmek için tıkla... Çözdüm kanka ayarlardan bir dosyayı siliyorsun. Bana biri yanıt vermiş bak ona.
cihanngrbzz Femtopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #6 Şimdi tekrar denedim oldu bu sefer. Teşekkürler. Artı 0 Eksi