ETS 2 tır gitmiyor

patatespc

Hectopat
Daha fazla  
ETS 2'de tır gitmiyor, gaza basıyorum gitmiyor, direksyonu çeviriyorum dönmüyor, çok gir yaptım olmadı, klavye mouse USB çıkartım taktım olmadı. Ne yapacağım?

ETS 2'de tır gitmiyor, gaza basıyorum gitmiyor, direksyonu çeviriyorum dönmüyor, çok gir yaptım olmadı, klavye mouse USB çıkartım taktım olmadı. Ne yapacağım?

Oyunda vitesle kontrolü seçtiyseniz sağ altta mapin olduğu işlemlerin yapıldığı kısmın üstünde vites bölümü var o "n" ise hareket edemezsiniz vitesi arttırmanız gerek bunun için bir de böyle deneyin.

Otomatik marş kapalıyken gaza basarsan tır çalışmaz'e' (varsayılan) tuşa basarak önce kontağı açın tekrar basınca marş ve tır çalışmış olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı