patatespc Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #1 ETS 2'de tır gitmiyor, gaza basıyorum gitmiyor, direksyonu çeviriyorum dönmüyor, çok gir yaptım olmadı, klavye mouse USB çıkartım taktım olmadı. Ne yapacağım?
ETS 2'de tır gitmiyor, gaza basıyorum gitmiyor, direksyonu çeviriyorum dönmüyor, çok gir yaptım olmadı, klavye mouse USB çıkartım taktım olmadı. Ne yapacağım?
Ahura Mazda Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 814 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #2 El frenini kaldırın space tuşu ile. Artı 0 Eksi
misthioss Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 141 Çözümler 1 31 Ekim 2020 #3 patatespc dedi: ETS 2'de tır gitmiyor, gaza basıyorum gitmiyor, direksyonu çeviriyorum dönmüyor, çok gir yaptım olmadı, klavye mouse USB çıkartım taktım olmadı. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Oyunda vitesle kontrolü seçtiyseniz sağ altta mapin olduğu işlemlerin yapıldığı kısmın üstünde vites bölümü var o "n" ise hareket edemezsiniz vitesi arttırmanız gerek bunun için bir de böyle deneyin. Artı 0 Eksi
patatespc dedi: ETS 2'de tır gitmiyor, gaza basıyorum gitmiyor, direksyonu çeviriyorum dönmüyor, çok gir yaptım olmadı, klavye mouse USB çıkartım taktım olmadı. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Oyunda vitesle kontrolü seçtiyseniz sağ altta mapin olduğu işlemlerin yapıldığı kısmın üstünde vites bölümü var o "n" ise hareket edemezsiniz vitesi arttırmanız gerek bunun için bir de böyle deneyin.
Hagström Viking Kilopat Katılım 9 Ağustos 2018 Mesajlar 649 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #4 Space'e basar mısınız? Artı 0 Eksi
Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 31 Ekim 2020 #5 El freni çekilidir. Space tuşuna bas ya da kontrollerden bak. Artı 0 Eksi
S schwero Hectopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 412 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ekim 2020 #6 Direksiyonun dönmemesine bir diyeceğim yok. Ama Dorse frenleri çekili kalmış olabilir. Artı 0 Eksi
dogan_orun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 5.821 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i7-13700k Cinsiyet Erkek Meslek taksimde simitçi. 31 Ekim 2020 #7 Tırıda bozdu diresiyonuda Artı 0 Eksi
elon_muskk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 7 31 Ekim 2020 #8 Yapacağınız şey ayarlardan klavyede hangi tuşlara ne atanmış olması. Ona göre de yapılması gerekenleri yapın Artı 0 Eksi
Yapacağınız şey ayarlardan klavyede hangi tuşlara ne atanmış olması. Ona göre de yapılması gerekenleri yapın
yuceXx52 Picopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 660 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #9 patatespc dedi: ETS 2'de tır gitmiyor, gaza basıyorum gitmiyor, direksyonu çeviriyorum dönmüyor, çok gir yaptım olmadı, klavye mouse USB çıkartım taktım olmadı. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Otomatik marş kapalıyken gaza basarsan tır çalışmaz'e' (varsayılan) tuşa basarak önce kontağı açın tekrar basınca marş ve tır çalışmış olur. Artı 0 Eksi
patatespc dedi: ETS 2'de tır gitmiyor, gaza basıyorum gitmiyor, direksyonu çeviriyorum dönmüyor, çok gir yaptım olmadı, klavye mouse USB çıkartım taktım olmadı. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Otomatik marş kapalıyken gaza basarsan tır çalışmaz'e' (varsayılan) tuşa basarak önce kontağı açın tekrar basınca marş ve tır çalışmış olur.
isimsizkahraman Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 4.548 Makaleler 4 Çözümler 55 Yer Akihabara 31 Ekim 2020 #10 Abicim önüne gelen tır sürmek istiyor ehliyetin var mı ehliyetin?(!) Artı 0 Eksi