"PHANTOM" Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 1.162 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #1 Merhaba. Volvo tır kullanıyorum. Ama arabayi calistirdigim zaman gostergeler buga giriyor ve gözükmüyor. Bu sadece Volvo da değil bazı tırlarda da oluyor. Bug mu bu?
Merhaba. Volvo tır kullanıyorum. Ama arabayi calistirdigim zaman gostergeler buga giriyor ve gözükmüyor. Bu sadece Volvo da değil bazı tırlarda da oluyor. Bug mu bu?
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 8 Eylül 2021 #2 @"PHANTOM" yüksek ihtimal bug YouTube gibi yerlerden yapılış videoları vardır bakabilirsin. Artı 0 Eksi
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 8 Eylül 2021 #3 Oyun dosyalarını doğrulayın. Mod kullanıyorsanız, mod bozuk olabilir/ modlar çakışıyor olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS "PHANTOM" Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 1.162 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #4 FurkannC dedi: Oyun dosyalarını doğrulayın. Mod kullanıyorsanız, mod bozuk olabilir/ modlar çakışıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Geç yazdım özür dilerim.Evet mod kullaniyorum 2 tane araba modu var. Artı 0 Eksi
FurkannC dedi: Oyun dosyalarını doğrulayın. Mod kullanıyorsanız, mod bozuk olabilir/ modlar çakışıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Geç yazdım özür dilerim.Evet mod kullaniyorum 2 tane araba modu var.
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 8 Eylül 2021 #5 @"PHANTOM" Modları devre dışı bırakıp dener misiniz? Artı 0 Eksi