D Desert Vortex Decapat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #1 Merhaba, otomatik retarder kapalı ayrıca Retarder'e tuş da atamadım ancak virajdan dönerken elimi gazdan çektiğim an da tır kayıyor ve yavaşlıyor. Nedenini bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2021
Merhaba, otomatik retarder kapalı ayrıca Retarder'e tuş da atamadım ancak virajdan dönerken elimi gazdan çektiğim an da tır kayıyor ve yavaşlıyor. Nedenini bilen var mı?
Çözüm Thomas Musk 3 Haziran 2021 Desert Vortex dedi: Kapalı hocam. Genişletmek için tıkla... Oynanışı ve Tuşları varsayılana ayarlayıp tekrar deneyin.
Desert Vortex dedi: Kapalı hocam. Genişletmek için tıkla... Oynanışı ve Tuşları varsayılana ayarlayıp tekrar deneyin.
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.009 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #11 Desert Vortex dedi: Hayır, ben viraja 50 ile de girsem retarder otomatik açılıyor ve kaymama neden oluyor. Ayarlar da tuşa bile atalı değil. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda bir ayar olmalı, oyuna girip bakacağım şimdi Artı 0 Eksi
Desert Vortex dedi: Hayır, ben viraja 50 ile de girsem retarder otomatik açılıyor ve kaymama neden oluyor. Ayarlar da tuşa bile atalı değil. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda bir ayar olmalı, oyuna girip bakacağım şimdi
E Emooom Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.035 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #12 Retarder için tuş ata. Retarder gücünü azalt çıkar ona tuş atayıp 5 kere ona bas kapanıcaktır. Artı 0 Eksi
KS KS D Desert Vortex Decapat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #13 Emooom dedi: Retarder için tuş ata. Retarder gücünü azalt çıkar ona tuş atayıp 5 kere ona bas kapanıcaktır. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hocam 1 dakika. Artı 0 Eksi
Emooom dedi: Retarder için tuş ata. Retarder gücünü azalt çıkar ona tuş atayıp 5 kere ona bas kapanıcaktır. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hocam 1 dakika.
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.009 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #14 Otomatik retarder kapalı mı? Eğer açıksa Ayarlar > Oynanış > Otomatik retarder i kapatın. Artı 0 Eksi
KS KS D Desert Vortex Decapat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #15 Emooom dedi: Retarder için tuş ata. Retarder gücünü azalt çıkar ona tuş atayıp 5 kere ona bas kapanıcaktır. Genişletmek için tıkla... Retarder gücünü azaltmak istedim ancak kapalı olarak görünüyor. Thomas Musk dedi: Otomatik retarder kapalı mı? Eğer açıksa Ayarlar > Oynanış > Otomatik retarder i kapatın. Genişletmek için tıkla... Kapalı hocam. Artı 0 Eksi
Emooom dedi: Retarder için tuş ata. Retarder gücünü azalt çıkar ona tuş atayıp 5 kere ona bas kapanıcaktır. Genişletmek için tıkla... Retarder gücünü azaltmak istedim ancak kapalı olarak görünüyor. Thomas Musk dedi: Otomatik retarder kapalı mı? Eğer açıksa Ayarlar > Oynanış > Otomatik retarder i kapatın. Genişletmek için tıkla... Kapalı hocam.
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.009 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #16 Desert Vortex dedi: Kapalı hocam. Genişletmek için tıkla... Oynanışı ve Tuşları varsayılana ayarlayıp tekrar deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
Desert Vortex dedi: Kapalı hocam. Genişletmek için tıkla... Oynanışı ve Tuşları varsayılana ayarlayıp tekrar deneyin.
KS KS D Desert Vortex Decapat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #17 Thomas Musk dedi: Oynanışı ve Tuşları varsayılana ayarlayıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam deniyorum. Thomas Musk dedi: Oynanışı ve Tuşları varsayılana ayarlayıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Sorun düzeldi sanırım hocam teşekkür ederim yardımınız için. Artı 0 Eksi
Thomas Musk dedi: Oynanışı ve Tuşları varsayılana ayarlayıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam deniyorum. Thomas Musk dedi: Oynanışı ve Tuşları varsayılana ayarlayıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Sorun düzeldi sanırım hocam teşekkür ederim yardımınız için.
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.009 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #18 Desert Vortex dedi: Sorun düzeldi sanırım hocam teşekkür ederim yardımınız için. Genişletmek için tıkla... Bir şey değil, ayarlarınızı tekrar yapın, iyi oyunlar. Artı 0 Eksi
Desert Vortex dedi: Sorun düzeldi sanırım hocam teşekkür ederim yardımınız için. Genişletmek için tıkla... Bir şey değil, ayarlarınızı tekrar yapın, iyi oyunlar.