Artık ETS 2'de modifiye edecek tır bulamıyorum düzgün tır bilen varsa marka model yazabilir mi? Tır modları lazımsa sorabilirsiniz. Modlar önemliyse tabii.
Artık ETS 2'de modifiye edecek tır bulamıyorum düzgün tır bilen varsa marka model yazabilir mi? Tır modları lazımsa sorabilirsiniz. Modlar önemliyse tabii.
Ne kadar mantıklı gelir bilmem ama YouTube'da tır blogu ceken kanalardan esinlenilerek yapilan araç modları var ve hepsi bir e bir dizayn edilmiş. İlgini çekerse inceleyebilirsin (örnek: Tanju akdoğan Black Mamba modu)
4x2 scania S730 dışında kullanmıyorum.
Hani bir arabayı yıllarca kullanırsın, artık gözün alışır ve bir yere girerken gözün kapalı girersin ya, ben S730'da onu yaşıyorum . Her dönüşe gözüm kapalı tak diye dönüyorum. Diğer markalardan aynı rahatlığı alamıyorum.
Hocam mesela ben kod kullanarak tırların motorlarıyla oynamayı çok seviyorum.
Örneğim alıyorum bir DAF veya Man marka tır içine 730 beygirlik Scania motoru koyuyorum Man'ın 6 vitesli şanzımanını koyuyorum tır uçuyor hem benim hoşuma gidiyor hem de insanlar şaşırıyor benim 750 beygirlik Volvo tırımı bu adam dandik DAF ile nasıl geçiyor diye.
Örneğim alıyorum bir daf veya man marka tır içine 730 beygirlik scania motoru koyuyorum Man'ın 6 vitesli şanzımanını koyuyorum tır uçuyor hem benim hoşuma gidiyor hem de insanlar şaşırıyor benim 750 beygirlik Volvo tırımı bu adam dandik daf ile nasıl geçiyor diye.
Örneğim alıyorum bir daf veya man marka tır içine 730 beygirlik scania motoru koyuyorum Man'ın 6 vitesli şanzımanını koyuyorum tır uçuyor hem benim hoşuma gidiyor hem de insanlar şaşırıyor benim 750 beygirlik Volvo tırımı bu adam dandik daf ile nasıl geçiyor diye.