X xxavi Centipat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 94 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #1 ETS 2'de hem hızlı hem de iç dekorasyonu güzel ( el freninin yanındaki ekranda navigasyon- dijital gösterge panelli) bir tır arıyorum var mı öneriniz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2024
ETS 2'de hem hızlı hem de iç dekorasyonu güzel ( el freninin yanındaki ekranda navigasyon- dijital gösterge panelli) bir tır arıyorum var mı öneriniz?
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.049 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #2 xxavi dedi: ETS 2'de hem hızlı hem de iç dekorasyonu güzel ( el freninin yanındaki ekranda navigasyon- dijital gösterge panelli) bir tır arıyorum var mı öneriniz? Genişletmek için tıkla... Man TGX, DAF XF var.
xxavi dedi: ETS 2'de hem hızlı hem de iç dekorasyonu güzel ( el freninin yanındaki ekranda navigasyon- dijital gösterge panelli) bir tır arıyorum var mı öneriniz? Genişletmek için tıkla... Man TGX, DAF XF var.
Hamilton Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 764 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #3 xxavi dedi: ETS 2'de hem hızlı hem de iç dekorasyonu güzel ( el freninin yanındaki ekranda navigasyon- dijital gösterge panelli) bir tır arıyorum var mı öneriniz? Genişletmek için tıkla... Scania S.
xxavi dedi: ETS 2'de hem hızlı hem de iç dekorasyonu güzel ( el freninin yanındaki ekranda navigasyon- dijital gösterge panelli) bir tır arıyorum var mı öneriniz? Genişletmek için tıkla... Scania S.
Vorthionz Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 880 Çözümler 2 4 Ağustos 2024 #4 Kodlarla istediğiniz tırı yapabilirsiniz. Scania içine Mercedes kabini ya da Volvo kabini. Motor değiştirme ve sanzımanda değiştirebiliyorsunuz kodla.
Kodlarla istediğiniz tırı yapabilirsiniz. Scania içine Mercedes kabini ya da Volvo kabini. Motor değiştirme ve sanzımanda değiştirebiliyorsunuz kodla.
Burak2134 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 4.022 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #5 Dönemedikten sonra hızın pek bir önemi kalmıyor bence Renault modellerine bakın özellikle t serisi inanılmaz viraj alıyor. İç tasarimida gayet güzel.
Dönemedikten sonra hızın pek bir önemi kalmıyor bence Renault modellerine bakın özellikle t serisi inanılmaz viraj alıyor. İç tasarimida gayet güzel.
Son Heung Min Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 579 Çözümler 1 4 Ağustos 2024 #6 xxavi dedi: ETS 2'de hem hızlı hem de iç dekorasyonu güzel ( el freninin yanındaki ekranda navigasyon- dijital gösterge panelli) bir tır arıyorum var mı öneriniz? Genişletmek için tıkla... Eski kasa Scania hem oyunun en hizli tırı hem klasik güzel aynaları büyük bide direksiyona topuz tak bu arada tuning paketini almayı unutma
xxavi dedi: ETS 2'de hem hızlı hem de iç dekorasyonu güzel ( el freninin yanındaki ekranda navigasyon- dijital gösterge panelli) bir tır arıyorum var mı öneriniz? Genişletmek için tıkla... Eski kasa Scania hem oyunun en hizli tırı hem klasik güzel aynaları büyük bide direksiyona topuz tak bu arada tuning paketini almayı unutma