ETS 2 tır yavaş kalkıyor ve hızlanmıyor

791374

Picopat
ETS 2'ye yeni başladım. Volvo bir tırım var 420 bg 2100 nw tork var ama çok yavaş kalkıyor ve hızlanıyor. Önümdekiler hemen arayı açıyor gidiyor. Düz yoldada 110km/h ye gelmesi bayağı zor oluyor. Araç hasarlı idi %30 %40 civarı ondan mı acaba? Yoksa basit otomatik oynuyorum ondan mı bilemedim.
Yardımınız için teşekkürler.

ETS 2'ye yeni başladım. Volvo bir tırım var 420 bg 2100 nw tork var ama çok yavaş kalkıyor ve hızlanıyor. Önümdekiler hemen arayı açıyor gidiyor. Düz yoldada 110km/h ye gelmesi bayağı zor oluyor. Araç hasarlı idi %30 %40 civarı ondan mı acaba? Yoksa basit otomatik oynuyorum ondan mı bilemedim.
Yardımınız için teşekkürler.

Hasar tırın hızlanmasına etki ediyor olabilir artı olarak çabuk hızlanmasını istiyorsanız daha yüksek beygirli bir tır seçmenizi öneririm ikincil olarak şanzımanı 6 vites yapın kalkışı hızlanıcaktır.

Ayarlarda hız limitine dair bir ayar olması gerekiyor. Kontrol edin.

Oynanış kısmındaydı.

110 km/h diyor 90 demiyor Truckers MP SIM1 oynuyor sanırsam hız dediğinle alakalı değil.

Level atladıkça motoru 700 bg'ye kadar çıkarabiliyorsunuz onu yapın. Araç şasi tipi olarak en küçük olanı seçin 4x2 olması gerek. Son olarak da 12 vites takarak yavaş hızlanırsınız ama en fazla hıza da böyle ulaşırsınız ben 6 vites tercih ediyorum daha hızlı hızlanıyor. Tüm bunlara ek olarak motor ve şanzıman modu kurabilirsiz Steam atölyeden ben 300 km/h görmüştüm öyle.

Hasar tırın hızlanmasına etki ediyor olabilir artı olarak çabuk hızlanmasını istiyorsanız daha yüksek beygirli bir tır seçmenizi öneririm ikincil olarak şanzımanı 6 vites yapın kalkışı hızlanıcaktır.
Tamamdır,Şanzımanı 6 vites yapacağım.
Birde bu hasar aşınma vs.. çok para tutuyor her seferinde tamir etmelimiyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı