ETS 2 tırdan inip yürüme

Nicksiz ayva

Hectopat
Daha fazla  
Bazı videolarda görüyorum tırdan inebilenler var fakat ben şu tırdan inme olayını bir türlü yapamadım nasıl yapabilirim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
eski video ama size yardımcı olabilir.

belgelerden ets2 ye geliyosun configi not defteiyle açıyosun ctrl + f yapıyosun oraya developer yazıosun tırnak içindeki 0 ı silip 1 yazıyosun kaydedip çıkıyosun sonra oyunda 0 a basınca 0 kamerasına geçebiliyosun num lock tuşlarıylada hareket ediyosun böyle işte.

Bazı videolarda görüyorum tırdan inebilenler var fakat ben şu tırdan inme olayını bir türlü yapamadım nasıl yapabilirim?
Kardeşim mod falan değil, güncelleme ile de gelmedi. 0 kamerası diye bir şey var ve o kameraya geçip yürüyormuş gibi yapıyorlar.

Kardeşim mod falan değil, güncelleme ile de gelmedi. 0 kamerası diye bir şey var ve o kameraya geçip yürüyormuş gibi yapıyorlar.
Garajda yürümek ayrı , 0 kamerası ayrı birşey soruda biraz hata var gibi tam ne istenildiği belli olmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…