ETS 2 Truckers MP Oynanır mı?

Fruko Gazoz

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Bayburt
Merhaba, dün Steam'den ETS 2 aldım, orijinal oynama gereği duydum artık Fazlasıyla oynuyorum oyunu. Direksiyon setim yok. Klavye+Mouse ile oynuyorum.
Sizce Truckers MP oynanır mı? Online oynamak istedim açıkçası çeşitlilik olması için ama konvoyda arkadaşınız olmadığı sürece çok saçma, 8 kişi sadece çünkü.
Truckers MP'nin de çok katı olduğu söyleniyor, sanırım hız sınırı varmış ve en küçük şeye ban atılıyormuş, böyle bir ortamda tek başıma arkadaşımla girmeden zevk alabilir miyim yoksa Offline'dan devam mı edeyim sizce?

Son düzenleme:
Yani tek oynamaktan iyidir bence, zevk alırsın. Hız sınırı olan ve olmayan 2 sunucu var. Kurallar da fazla katı değil, normal sürdüğün vakit bir şey olmaz.

Çok güzel bence. Ben 1 hafta önce başladım TruckersMP'ye ve gayet keyifli. Arada trafik çıkıyor, kaos oluyor ama o bile keyifli ve oyundaki Türk sayısı da az değil. Simulation 1'de hiz sınırı 110, Simulation 2'de hiz sınırı yok. Isterseniz birlikte oynayabiliriz bu arada konvoy falan yaparız hocam.

Olur hocam oynarız, bugün hesabı bağlayacağım.
Hız sınırı olmayan sunucuda sıkıntı çıkıyor mu başka farkı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…